writing-img

"pregrada"?!

clock-img

11.03.2009, 07:26

clock-img

Anonimen

malo mi je nerodno, ampak imam eno vprašanje.
z možem poskušava zanositi. kar me bega je, da se vsa semenska tekočina scedi iz mene po spolnem odnosu.
ker imam prvič spolne odnose brez zaščite, ne vem, če je to normalno?!

clock-img

11.03.2009, 08:48

clock-img

ronja

pencil-img

15289

saj se ne vse, dragi je ima verjetno precej, pa del ven odteče. ja, to je normalnouser posted image

clock-img

11.03.2009, 17:00

clock-img

čebelca2

pencil-img

201

kakšen plavalček se bo ziher uspel obdržati (slej ko prej) in priplavati do jajčeca... ostalo pa steče ven... tole bo morda malo smešno zvenelo - na faxu nam je en profesor za nevrologijo  reku, da je le eno seme potrebno, vse ostalo je tehnološki višekuser posted image user posted image user posted image user posted image dejansko je res, tehnološki višek ven stečeuser posted image

clock-img

11.03.2009, 19:33

clock-img

Anonimen

hvala punce!
zdaj mi je res lažje - me je že malo skrbelo, če imam kakšno "pregrado" tam noter.user posted image
hvala še enkrat

clock-img

12.03.2009, 09:20

clock-img

čebelca2

pencil-img

201

tudi če bi imela pregrado (upam da je nimaš) ti zato nič več sperme ven ne steče, tudi zanosiš in donosiš lahko s pregrado brez kakršnih koli zapletov... tako da s tem se ne obremenjevat že vnaprej, če boš imela pa kakšne težave v nosečnosti (upam da ne, pa vseeno ti povem) se pa pozanimaj malo o raznih možnih vzrokih težav, tudi pregrada (sem jo jst imela)... vendar kot sem že rekla, ne obremenjuj se s tem že vnaprej, vidva kr lepouser posted image še naprej  in upam da čimprej vidta user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem