writing-img

...ne rata!

clock-img

18.08.2006, 16:21

clock-img

Anonimen

jah nama pa ne rata in ne rata! Že od decembra "na polno" pa še kar ne rata! Kaj bi se mogla kej zasekirat?? Sej ne vem, bi bilo bolš, da se ne sekiram in ne planiram in ne gledam plodnih dnevov in ne sanjarim in in in! Al naj dam noge v luft? user posted image   ali kaj naj še naredim? bom kar znorela!!

clock-img

18.08.2006, 16:23

clock-img

Anonimen

A speti noge u luft user posted image

anc,saj bo verjemi da bo,ko bo čas.Sicer pa ne štej teh plodnih dnevov,ampak spolni odnos naj bo na 2 dni.
In ne se sekirat.
Sicer ene pijejo nek čaj,ki pa ne vem kako se mu reče.Ti bodo že same povedale
Si šla k G??

clock-img

18.08.2006, 16:28

clock-img

buča

pencil-img

825

eh,midva na polno že ene 20 mesecev,pa nič.Dvakrat sem z lahkoto zanosila,kvaj zdej to?Kr ne gre,pa mam sluz,da b jo uhka nevemkam potegnilauser posted image ,pa zbada me,pa use,pa moj ga globok not da,pa od uzadi,pa od uspredi,pa noge u luft,pa pod medenico povštruser posted image ...pa nč od nč od nčččč...

clock-img

18.08.2006, 16:29

clock-img

Anonimen

ne nisem šla h G! Raje ne grem in bom pustila da rata! ja to za noge sem pa glih brala in se nasmejala, tako da sem predlagala sama sebi!!
Na 2 dni? Midva sva kakšna 2 meseca na 2 dni, pol sva vsak dan, pol en teden nisva pa samo v plodnih dneh, pa..pa..
Ma bo (očitno) enkrat!user posted image

clock-img

18.08.2006, 16:31

clock-img

Anonimen

Na 2 dni naj bo spolni odnos.
ne računaj plodne dneve,poslušaj me user posted image user posted image

clock-img

18.08.2006, 16:34

clock-img

Anonimen

ok pettyy, poslušam, ta teden mam M, drug teden pa hopa, po tvoje, na 2 dni! pa da vidmo! a misliš da bi mogla v škornih če bi rada fanta??? user posted image  

clock-img

18.08.2006, 16:43

clock-img

Anonimen

Tako ne potrebuješ računati plodne dneve,saj jih z spolnimi odnosi na 2 dni ne zgrešiš,saj semenčica preživijo v telesu od 3-5 dni

clock-img

18.08.2006, 16:59

clock-img

Anonimen

a misliš da bi mogla v škornih če bi rada fanta???

ja, moj user posted image  bo moral met pa kiklco oblečeno, kr hočm user posted image !!! user posted image

a mislš da bo ratala user posted image ??? user posted image  

user posted image     user posted image    user posted image    user posted image

< Sporočilo je popravil biba12 -- 18.8.2006 17:00:30 >

clock-img

18.08.2006, 17:02

clock-img

Anonimen

Hmm,fantek rata pred ovulacijo ,če se ne motim,ker so moški spermiji hitrejši od ženskih.
če bi pa hotela punčko bi pa morala vedeti natančno kdaj imaš ovulacijo in če delaš nauser posted image ko je ovulacijo potem bo punčka
nekako takole ,nisem si ravno vsega zapomnilauser posted image

clock-img

18.08.2006, 17:12

clock-img

Anonimen

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem