cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

"šotorček" za na plažo

clock-img

10.06.2005, 21:05

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Pred kakim mesecem (ali več) je ena napisala naslov strani kjer se kupi (po pošti)take zložljive šotorčke za na plažo (podobne kot so bili tudi v TV prodaji). A katera ve za to stran ali mi jo najde. Jaz nisem bila uspešna. Najlepša hvala in lep večer!

clock-img

10.06.2005, 21:33

clock-img

Anonimen

clock-img

10.06.2005, 21:37

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Samo še to dodam k linku. So vredni svojega denarja. Resno. Zloži se na malo, raztegne se na veliko. Noter smo dali dvojni armafleks in zadeva je bla rešena. Senca, mehko pod ritjo in dovolj prostora za 4. :bravo::bravo::bravo:

clock-img

10.06.2005, 21:50

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Najlepša hvala obema!

clock-img

10.06.2005, 21:53

clock-img

Anonimen

Takega imam tudi jaz, ampak te antene, ki držijo šotor pokonci, so tako nepraktične. Jaz bom na plaži vsak dan celo poletje in vsak dan se mi tega res ne da zlagat...
zato tudi jaz iščem tiste, ki nimajo anten in se jih samo raztegne. Take so nekoč prodajali v top shopu.

clock-img

10.06.2005, 22:22

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Selena če jih najdeš prosim poročaj. Jaz sem tudi bolj pri ta kamotnih:ups:

clock-img

11.06.2005, 06:34

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Jaz tudi, Top Shop pa jih nima več.:zmeden:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem