cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

"Modni" dodatki za krst

clock-img

08.08.2005, 13:17

clock-img

Bib

pencil-img

266

Mene pa zanima kje ste kupile vse potrebne cunjice, čeveljčke itd. za krst, rabim pa za deklico.
Predvsem me zanima kaj za na glavico (kakšen klobček, trakec).:zmeden:
Zanimajo me trgovinice v Ljubljani ali Kranju.

Hvala za pomoč!:bravo:

clock-img

08.08.2005, 13:26

clock-img

Tiki

pencil-img

625

Jaz ne bi komplicirala. Kupi nekaj lepega, kar ti je všeč. Meni so všeč preproste stvari, pa za krst bi izbrala pastelne barve.
No nisem ravno pomagala, sem povedala samo svoje mnenje.
Lep krst vam želim :rozica:.

clock-img

08.08.2005, 13:56

clock-img

k1

pencil-img

1649

mi smo si za včeraj izposodili oblekco za krst, poleg je bil tudi klobuček - cena 4.000 sit. je bila prava mala nevesta. slikce sledijo naknadno.

clock-img

08.08.2005, 16:55

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Oblekico, čeveljčke, žabice smo kupili v trgovini.Sej mislim, d ajih je povsod dovolj.

Edinole trakec sem naredila sama. Dodatke sme kupila v City parku v LJ, v pozamenteriji.

LP:rozica:

clock-img

08.08.2005, 16:55

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Oblekico, čeveljčke, žabice smo kupili v trgovini.Sej mislim, d ajih je povsod dovolj.

Edinole trakec sem naredila sama. Dodatke sme kupila v City parku v LJ, v pozamenteriji.

LP:rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem