writing-img

''Uhanček'' na zobu

clock-img

02.01.2009, 15:00

clock-img

malania

pencil-img

613

Živjo!

Zanima me, če ima katera uhanček na zobu (tak majhen kamenček, ali karkoli drugega). Rada bi si ga dala naredit, pa ne vem kam iti. Poznam kolegico, ki je šla na Trubarjevo v Lj. pa ji je še isti dan padel dol (sicer ima garancijo za 3 mesece, ampak vseeno...), stane pa okoli 30€.
Hvala!

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

clock-img

02.01.2009, 15:47

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

Mislim, da ima skoraj vsak zobozdravnik te "diamantke", in sicer se samo s posebnim postopkom prilepi na zob. Držal naj bi do 3 leta, moja kolegica ga nosi že peto leto.

clock-img

02.01.2009, 18:33

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

ja vsak zobo ima to, še moj fotr, k sm mislna da sploh ne ve, kaj je to user posted image

clock-img

02.01.2009, 21:00

clock-img

darja72

pencil-img

614

Tako, kot so punce že napisale. Praktično vsak zobozdravniki ima to. Jaz ga imam že naročenega. Takega lepega malega.

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

clock-img

02.01.2009, 22:28

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jaz ga imam. user posted image Je Swarovski kristalček in me je prišel 19eur. Garancija 3mesece. Bojda pa ostane veliko več cajta gor. Jaz ga imam sedaj 2meseca. Bomo videli.
Jaz sem si ga dala delat v salonu za pircinge in tatuje.

clock-img

03.01.2009, 08:25

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Ne poškoduje sklenine?

clock-img

03.01.2009, 18:37

clock-img

malania

pencil-img

613

IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa

Ne poškoduje sklenine?

Naj je nebi, kaj je res pa ne vem. Tukaj gre v bistvu, da ti ga nalepijo gor (ali nekaj takega), pri nekaterih pa baje obstaja tudi vrtanje zoba.

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

clock-img

04.01.2009, 17:22

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Zdrav zob ni vreden vrtanja.Za nič na svetu ga ne bio šla vrtat zaradi modne muhe.Raje jih čuvajte za starost, ker so svinjsko dragiuser posted image .

clock-img

04.01.2009, 17:45

clock-img

tosja

pencil-img

3706

Ima ga moja kolegica. Delal ji je zobozdravnik-cena pribl 30 e. Prvi ji je padel prvi dan dol in ga je (menda) pojedla user posted image , pa je reklamirala-ima ga že 2 leti (svarovski). Zelo lepo zgleda! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem