IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja
Ja bo treba kaj naredit za postavo,če praviš da te moti da si debela.Malo shujšat se zrihtat,da boš zadovoljna sama z sabo pa bo.
Tako ja.
Meni je uspelo in sedaj sem zelo samozavestna. Ljudje me ustavljajo na cesti in sprašujejo, kako mi je uspelo. Moških se spet otepam.

In moj mož je tako ponosen name, da ima novo ženo. Ponosni so tudi otroci. Pa moja mama. Ma vse se je spremenilo. Jaz pa sem malo važna.
Kar trenirat, saj je težko v začetku, potem pa začneš v tem uživat - ko kondicija raste. Sedaj mi je zelo težko, če ne grem migat. Ful je fajn iti ven tečt ali hodit ali karkoli. In takšno moč imam in kar "pokam" od zdravja. Naenkrat rad živiš in resnično uživaš v vsem, kar počneš.
Prej sem tudi jaz brala knjige o samozavesti in vse mogoče, pa itak da se z jogo ukvarjam. Vendar ni bilo rezultatov. Treba je resnično delat na sebi, ne le notranje, tudi na svojem fizičnem telesu. Se ne da izognit. Več let sem mislila samo stvar premaknit v glavi, pa ni šlo. Ko sem se pa sistematično lotila hujšanja, dela na svojem telesu in kljub večkratnemu spraševanju, če ima sploh smisel, saj se včasih ni na tehtnici kak mesec nič spremenilo, se je pa ob vztrajnosti krepila tako moja samozavest, kot dobra samopodba. Ja, brez dela ni nič. In z vztrajanjem rezultati zagotovo pridejo.
< Sporočilo je popravil Sita -- 18.6.2007 21:09:15 >