writing-img

(spet o krčih) Kdaj ponavadi minejo?

clock-img

24.12.2004, 15:19

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Mene so kolegice prestrašile - menda lahko krči traaaaaaaaaaajajo, celo do 8 meseca.
Itak sem ustanovna članica kluba neprespanih mamic, ampak vsaj eno svetlo točko v bližji prihodnosti mi nakažite... (Deklica je stara 3 mesece)

Hu:hudicek:Anita

clock-img

24.12.2004, 15:27

clock-img

dory

pencil-img

8852

Nam so se krci nehali vsaj tisti intenzivni nekje okol 8.tedna...sem si oddahnila,ker sem upala na kaksno prespano noc...pa sem se zmotila..so se takoj zacele tezave z zobki in danes 8.mesecev po porodu smo celo prespali eno noc...tako da sem ze kronicno utrujena...

clock-img

24.12.2004, 20:30

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Pri nas so bili odpravljeni pri 3 m in 1 teden - ampak takrat sem odkrila čudežno formulo - nehala sem jesti banane in začela piti čaj za dojenje.
Ne vem, da bi krči trajal do 8. meseca pa še nisem slišala.

LP

clock-img

25.12.2004, 10:35

clock-img

malika

pencil-img

3199

Pri nas so krči minili nekje na sredi tretjega meseca, res pa je, da so tisti tapravi ih hudi krči trajali en teden. Potem pa sem nabavila lefaksin in je bilo bolje.

Sicer je to redkost, ampak res je tu in tam kak otrok, ki ima še kasneje krče. Niso tako pogosti, pojavijo se po kakšni hrani, ki dojenčku ne paše. Pa ne se s tem obremenjevat.

Da si ustanovna članica kluba neprespanih noči, pa ti ne verjamem:)- . Moj je star 11,5 meseca, pa se že od rojstva dalje zbuja na dve uri.
Tolažimo se s tem, da ko bodo stari 18 let bodo spali celo noč-pa verjetno še cel dan:)-

clock-img

26.12.2004, 16:48

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Malika, pri njegovih 18 pojdi raje malo prečekirati, če res spi v svoji postelji, ali pa je kje zunaj in lumpa. Potem bo verjetno res prespal cel dan:)-:)-:)-
;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem