writing-img

+.....

clock-img

23.08.2007, 18:38

clock-img

florita

pencil-img

331

Punce kot že veste sem v ponedeljek zagledala user posted image . Zamujala mi je 1 dan, in se naredila test.Seveda je bilo veselje nepopisno. Potem sem imela 2 dni izcedek, sedaj ga ni že 3 dni. Občasno me špikne tam spodaj a je to normalno? Na kaj naj bom sedaj pozorna? G imam šele 30.8. Kaj pa če je IMN? Kaki so prvi znaki, da nekaj ni uredu?

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

clock-img

23.08.2007, 18:57

clock-img

crci06

pencil-img

1854

Kakšni so znaki, da nekaj ni v redu? Ne išči jih. Če kaj ni v redu, se že pokaže.
Vse je normalno, dokler se ne pojavi kri. Veliko krvi. Takrat je pa potrebno poklicati k zdraviku.

Pa srečno!
Uživaj vsak dan posebej!
Joj, men je bilo tako lepo bit noseča... ja, saj zdaj z user posted image  mi je tudi!

clock-img

23.08.2007, 19:03

clock-img

Anonimen

Ko sem bila jaz v bolnici, je bila sprejeta punca, ki je krvavela v trebušno votlino. Šele po UZ so ji odkrili, da je IMN.

Predvsem ne išči teh znakov, pa bo.

clock-img

23.08.2007, 19:39

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

O.K. bom zdej napisala za moj IMN, ampak ne za to, da bi delala paniko...ker najverjetneje je vse vreduuser posted image

Jst sem se prav fino počutila in nič nisem krvavela, bilo mi je slabo,...v glavnem tako kot mora bit, oziroma je lahko. Bila sem noseča 7tednov in pol, pa so se začele bolečine samo na levi strani in so postajale vedno hujše. To ni špikanje ampak taka topa bolečina,ki ne popušča. V bolnico sem bila sprejeta, ker so na UZ ugotovili, da je IMN. Krvavela sem v trebušno votlino, nekam med membrane, zato ni bilo opaziti krvavitve. To je baje redek slučaj.

Če se ti bo zdelo, da te boli in boš imela slab občutek, je najboljše, da pokličeš G ali greš na samoplačniški UZ, toliko, da se boš pimirilauser posted image

Vse dobro ti želim

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

23.08.2007, 20:51

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Čestitke za user posted image  in misli pozitivno.

clock-img

23.08.2007, 21:00

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Florita tudi jaz ti čestitam in svetujem le pozitivno razmišljanje. Držim pestke, da je vse o.k.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

clock-img

23.08.2007, 21:22

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Florita tudi jaz ti čestitam in svetujem le pozitivno razmišljanje. Držim pestke, da je vse o.k.

tudi jaz,user posted image  Florita!!!

clock-img

24.08.2007, 09:27

clock-img

lana38

pencil-img

6327

florita user posted image user posted image user posted image !
Kaj za user posted image  iščeš, da bi bilo kaj narobe? Sprosti se!
LP

lana38

clock-img

24.08.2007, 11:03

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

IMN baje tako hudo boli da je ne moreš prezret.
Zato ti samo brezskrbno uživaj in se ne sekiraj.
Čestitke za user posted image  in bodi srečna!!!user posted image

clock-img

24.08.2007, 11:45

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

florita user posted image  komaj sedaj sem zasledila,da si zagledala user posted image ,ja super in čestitke!

Vem,da se pojavijo z user posted image  skrbi,vendar je bolje o tem čim manj rzmišljat.Tvoji znaki trenutno niso zaskrbljajoči,tudi mene je špikalo,če pa bi bila bolečina premočna,ali bi prišlo do krvavitve,potem pa kot so ti že punce rekle brž k zdravniku.
Vse lepo ti želim !user posted image  Srečno user posted image !

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

24.08.2007, 12:08

clock-img

tosja

pencil-img

3706

Čestitke user posted image  user posted image  user posted image  ne išči znakov, ki jih ni!!!
Saj 30.08. bo hitro. Vso srečo user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

24.08.2007, 15:11

clock-img

florita

pencil-img

331

Punce hvala za vse spodbudne besede, bom odmislila na vse in se probala sprostiti.

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem