writing-img

- Jermanovo oko -

clock-img

21.01.2012, 19:58

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Kaj naj rečem? O-MOJ-BOG. user posted image

http://tvslo.si/predvajaj/jermanovo-oko/ava2.126625143/

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

21.01.2012, 20:09

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Lahko v stavku, dveh, napišeš kaj je bilo... sem samo zadnjo mminuto vidla, na rač. pa nimam zvočnikov...

clock-img

21.01.2012, 21:23

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Saj ne rabiš zvočnikov...
user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

clock-img

21.01.2012, 21:45

clock-img

majčica1508

pencil-img

1299

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....................Tale pa je prava svinjakarica.....Na sliki,ki jo pokažejo pa ful zrihtana
O,Fujjjjjjjjjjjj

clock-img

21.01.2012, 21:45

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Grozaaa user posted image ...to je pa že skoraj neverjetno, no ..samo očitno se tudi take stvari dogajajo...user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

21.01.2012, 21:59

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: majčica1508

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....................Tale pa je prava svinjakarica.....Na sliki,ki jo pokažejo pa ful zrihtana
O,Fujjjjjjjjjjjj

svinja, res. pa boge žvali, zakaj jih tja not tlači, baba zmešana..

clock-img

21.01.2012, 22:02

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Saj ne rabiš zvočnikov...
user posted image

Ja skoraj res... a tista temna dolgolaska iz vesti.si je bila najemnica in kako to, da je stanovanje tako ratalo?

clock-img

21.01.2012, 22:51

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

Ja seveda je svinjarija. Ampak....Po videnem prispevku mi je bilo takoj jasno, da Mojca ne živi v istem stanovanju/hiši z golobi. Da je dejansko najela hišo, da bi v njej živele te živali. Ne ona. To me je takoj spomnilo na eno ubogo žensko (se ne spomnim imena, vem pa da je bila predlagana pred leti za slovenko leta), ki je "zbirala" zapuščene in zavržene psičke, medtem ko ni imela ne prostora in ne sredstev, da bi zanje poskrbela kot se spodobi. A imela jih je rada....Takrat so se v luft dvigovala razna društva proti mučenju živali, živali so ji odvzeli, veliko ali celo vse evtanazirali....no, skratka..sem šla brskat po netu in našla tole:

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:BPVwu3a6ubQJ:www.rtvslo.si/okolje/brutalno-mucenje-golobov-v-ljubljani-nadzorni-organi-pa/255171+vo%C4%8Dko+mojca&cd=8&hl=sl&ct=clnk&gl=si&client=firefox-a

....po eni strani jo zelo razumem, da si zelo želi zaščititi uboge živali, ampak način, katerega se poslužuje, jo kvečjemu označuje kot neuravnovešeno osebo in ne kot zaščitnico živali.

< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 21.1.2012 22:55:32 >

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

22.01.2012, 08:43

clock-img

roladica

pencil-img

310

TT to je tista ženska iz Borovnice. Verjemi, tistim psičkom tam ni bilo lepo in prav je kar so naredili. Ta ženska pa tudi, če ima toliko denarja, da najame hišo zato da ima notri mačke in golobe ima verjetno dovolj denarja, da bi se tega lotila na human način.

clock-img

22.01.2012, 09:37

clock-img

Ajra RR

pencil-img

705

Grozno. Ne, tudi jaz je ne razumem. Na tak način, da nekomu uničiš hišo, se ne skrbi za živali. Uboga lastnica.

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki

clock-img

22.01.2012, 11:00

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

sej to, da gre ljudem grozit in jim uničit imovino in jih terorizirat, zato da lahko "poskrbi za živali", wth? user posted image

clock-img

22.01.2012, 14:51

clock-img

posh

pencil-img

1282

Ne vem no, a ne ščiti noben zakon lastnice hiše pred takimi? Že čiščenje hiše in neplačani računi jo bo prišlo cca. 3400eurov. To bi morala kriti dotična Mojca Vočko.

clock-img

23.01.2012, 09:37

clock-img

Fleka

pencil-img

835

Roladica,katero žensko iz Borovnice misliš?
Če misliš,da je to tista,ki je imela v Bistri pse se motiš.
Mi je pa postalo slabo,ko sem gledala tale posnetek-v takem svinjaku naj bi ženska živela?user posted image

Ne želi drugim tistega,česar si tudi sam ne želiš,.....*

clock-img

23.01.2012, 09:47

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Gledala prispevekuser posted image , sploh ne morem verjet, da se kaj takega lahko zgodi. In baje še 1 stanovanja??

Ampak jaz nisem nikjer zasledila, da zaradi zaščite živaliuser posted image . Pa saj jih spet ni imela tolk not. Pa da si tak manijak, ti najbrž zaščita živali ne pride sploh na misel, mene to bolj spominja na kakega serijskega blazneža, ko uničuje življenja in stvari iz maščevanja. Res ne vidim povezave z zaščito živali, ne vem kje jo veuser posted image . Totalna zločinka, ki ji manjka kar nekaj kolesc v glavi

clock-img

23.01.2012, 10:34

clock-img

roladica

pencil-img

310

Fleka mislim, da me nisi prav razumela. Nisem mislila, da je to ista ženska. Samo pravim, da tudi tisti psi v Bistri (ne v Borovnici, to sem se zmotila) o katerih je verjetno govorila TT v postu pred mano niso živeli v lepih razmerah. O tem pa se ne motim, ker sem to na lastne oči večkrat videla. Tista gospa je pa Milena Močivnik.

< Sporočilo je popravil roladica -- 23.1.2012 10:36:38 >

clock-img

23.01.2012, 12:29

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: Fleka

Roladica,katero žensko iz Borovnice misliš?
Če misliš,da je to tista,ki je imela v Bistri pse se motiš.
Mi je pa postalo slabo,ko sem gledala tale posnetek-v takem svinjaku naj bi ženska živela?user posted image  

Ona ne živi v tej hiši. Hiša je "humanitarno" najeta za golobe in mačke.

clock-img

23.01.2012, 12:34

clock-img

petea

pencil-img

5336

Čigave pa so ženske stvari (oblačila, modrci, čevlji ...) po tleh stanovanja?

clock-img

23.01.2012, 12:41

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Od golobov? user posted image

clock-img

23.01.2012, 13:12

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: petea

Čigave pa so ženske stvari (oblačila, modrci, čevlji ...) po tleh stanovanja?

Ob vsem videnem, ima še kaka čudna nagnjenjauser posted image user posted image

Pa daj no, a da bi cunje imela po tleh, ker tam živi in v taki kuhinji jedlauser posted image

clock-img

23.01.2012, 13:41

clock-img

Peli

pencil-img

1910

Packa svetovna! Očitno je stanovanje nekaj časa morala uporabljat tud sama, glede na obleko in posodo, ki se jo je vidl...
OK, če ma rada živali, bi nekje eno leseno "šupo" najela, ne pa tako stanovanje...user posted image

clock-img

23.01.2012, 13:44

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

miss mojca vočko:

http://www.vest.si/2008/02/05/komentar-mojca-3/

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

23.01.2012, 13:47

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

citat (vir naveden spodaj):
Le kaj je tem današnjim novinarjem? Kot vse kaže je novinarka Mojca Vočko samo prepisala tisto množico precej neurejenih besed, ki jih je v pogovoru v njen snemalnik besno zlival Drago Gajo. Nekoč smo novinarji te besede nato vsaj spravili v nek smiselni red, vse skupaj pokrajšali (predvsem ponavljanja) in nato tak zapis dali sogovorniku nazaj v avtorizacijo. Danes pa se očitno s tem ne ukvarjajo več. Drago Gajo pač ni dramski igralec ali pisatelj, ampak odličen bobnar. Niti slučajno naj nam ne pride na misel urejati njegove ritme,  pri besedah pa si to lahko privoščimo.

vir:
[/link][link=http://mayimbe.blog.siol.net/2009/01/15/gajova-pogojna-mama/]http://mayimbe.blog.siol.net/2009/01/15/gajova-pogojna-mama/

< Sporočilo je popravil mojamura -- 23.1.2012 13:56:14 >

clock-img

23.01.2012, 13:48

clock-img

posh

pencil-img

1282

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

miss mojca vočko:

http://www.vest.si/2008/02/05/komentar-mojca-3/

uh, ojštra babnica

clock-img

23.01.2012, 13:54

clock-img

Klemy82

pencil-img

3154

Sem na žalost videla. Mi pa nekaj ni jasno... ok, da nekdo zbira mačke in jih tlači v stanovanje, mi je poznano.. ampak za boga milega, kaj imajo pa v stanovanju za delat golobi????????????user posted image user posted image A to je za razvedrilo mačkam al za hrano al kako je to mišljeno??? user posted image user posted image

Jst.

clock-img

23.01.2012, 13:57

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

po mojem ima ta ženska neke čudne fetiše, ki jih mi ne razumemouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem