writing-img

:((

clock-img

08.09.2011, 20:36

clock-img

Urshy78

pencil-img

1895

clock-img

08.09.2011, 20:37

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Sem brala in sem čist frapirana. Ubogi starši in seveda sožalje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.09.2011, 20:45

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Ja, hudo...user posted image user posted image Bogi mali fantek, sožalje družini... user posted image user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

08.09.2011, 20:48

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Sem se ravno peljala mimo in se spraševala, kaj se je zgodilo, ker je bilo na dvorišču reševalno vozilo, policija ter ogromno ljudi. Grozljivo. Sožalje staršem

clock-img

08.09.2011, 23:22

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

Jaz sem sicer rojena v tistih krajih, no pa ne poznam. In ni pomembno. Je pa grozno. GROZNO!!!!! Nimam besed, ne najdem besed......

clock-img

09.09.2011, 06:37

clock-img

Dubraska

pencil-img

61

Ohjej...SOŽALJE!!! Smo se pa tudi mi ravno v času tragedije peljali iz Ptuja, ker so v Ormožu ravno štartali z reševalnim...Pa smo se še pogovarjali, da mora biti sila....user posted image user posted image

Brigaj se zase!

clock-img

09.09.2011, 06:47

clock-img

TDTP

pencil-img

366

spet sem ostala brez besed, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem