writing-img

????????

clock-img

07.04.2005, 20:59

clock-img

mela

pencil-img

240

punce moje zanima me ali se katero tko dol tišči v spodnejm delu trebuha??? ne vem kako naj vam to natančno opišem?:zmeden::zmeden:kot da bi not z roko potiskal dojenčka al ne vem kaj!!upam da me razumete!:(:(:)noseča sem pa 22 tednov!

clock-img

07.04.2005, 21:14

clock-img

Anonimen

Prvo počivaj.
Jaz bi šla k g. Pri meni jebilo enako samo pri 24 t. in sem šla k g. in me je pregledal in rekel da sem se že začela odpirat in sedaj že tri tedne ležim in je bolje . Sporoči kako je.

clock-img

07.04.2005, 21:35

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Meni je G naročil, naj se takoj oglasim pri njemu, v kolikor bi me začelo tiščati dol :zmeden:

Najbolje, da se greš jutri pokazat k svojemu G ali v porodnišnico - škoditi ne more, koristi pa lahko zelo.

:rozica::rozica::rozica:

clock-img

07.04.2005, 22:16

clock-img

LaLi

pencil-img

133

Tudi mene je določeno obdobje.

Veliko počivat in na pregled h ginekologu! Pa nič dvigovat, se kakorkoli pretegovat...!

clock-img

08.04.2005, 07:02

clock-img

Urška//

pencil-img

615

Ojla

Tako je tudi mene pri 27t in sem sla k zdravniku kjer so ugotovili, da imam predlezeco posteljico, da sem 1 cm odprta in da se je pikica ze spustila in sem bila tudi v bolnisnici, potrebno je samo mirovanje.Zdaj sem pa ze v 33t.

veliko srece

papa

Urska//in:roza::duda:

clock-img

08.04.2005, 12:16

clock-img

mela

pencil-img

240

HVALA VSEM!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem