writing-img

???????

clock-img

18.04.2010, 07:47

clock-img

FORZA

pencil-img

521

A je še kaj drugega v zraku razen vulkanskega pepela??
Vsako temo, katero odprem, je neko zbadanje, špikanje, pikanjeuser posted image
Sej ni res a še vedno dogaja pa tko mal sem na RR zadnje časeuser posted image

clock-img

18.04.2010, 07:50

clock-img

sanasan

pencil-img

1264

sem prejle pomislila enako...pa še na misel mi je prišlo Lajči - (nova) Repka?user posted image

CARPE DIEM!

clock-img

18.04.2010, 08:21

clock-img

benika

pencil-img

7793

sem prejle pomislila enako...pa še na misel mi je prišlo Lajči - (nova) Repka?user posted image

Nič nova, bo najbrž kar starauser posted image

clock-img

18.04.2010, 17:30

clock-img

Falotka

pencil-img

41

A tu se tud dlaka menjava?!

clock-img

18.04.2010, 18:11

clock-img

Getreal

pencil-img

427

Ja jz sem jo učerej zapazla, to Lajči, pa se mi je zdelo kar smešno, tko ene par komentarjev do konca nasikanih in sovražnih..sem resno pomislila, da se je mogoče napila, pa ji malo dogaja sredi noči user posted image user posted image user posted image Ampak so zbrisali moj komentar, čeprav nisem mislila nič slabega, njeni so pa ostali...ahh ja..Kaj pa je fora s to Lajči? benika kako to misliš "stara" "nova"? user posted image user posted image

clock-img

18.04.2010, 18:13

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

ona je bila ze prej, pod nickom "Repka". in se ji je okoli novega leta totalno utrglao. in so jo blokirali. in je pred kratkim prisla nazaj z LAjčiuser posted image

clock-img

18.04.2010, 18:30

clock-img

Getreal

pencil-img

427

Ahaaaaaaaam user posted image
ok, ok pač ena stara znanka..
ker jaz sem bla včeraj resnično zmedena, ko sem jo brala, pa še povsod jo je blo polno... kar nisem znala dešifrirat teh njenih komentarjev. Pa še nisem tok časa na RR resno aktivna, da bi loh vedla od kje ji gajst user posted image

clock-img

18.04.2010, 21:53

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

V vseh svojih 6-ih letih prisotnosti nisem še nikogar blokirala, ampak teli lajajoči posti so pa, ama, glih za blokirat no. Ker niso za brat. Ker jih bognedaj citirat ali nanje odgovarjat...še najbolje jih je ignorirat...

iz njih veje sama jeza, sam bes, sama nemoč, obup, agonija, sovraštvo, nezaupanje,...

in potem...kakšen post sem in tja kot bi ga pisala čisto druga oseba.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

18.04.2010, 21:58

clock-img

picola1

pencil-img

2009

Mah jst resno mislim, da ima ženska shizofrenijo. Puste jo pr mir, je še najboljš. nekej časa še probava, pol pa k vid, da ni odziva pa neha. Sej, če bo tako nadaljevala, jo bodo itak spet blokiral.

clock-img

18.04.2010, 22:04

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

IZVIRNO SPOROČILO: picola1

Mah jst resno mislim, da ima ženska shizofrenijo.

a veš, da sem hotla tut sama to omenit, pa si nisem upala, sicer pa bo od 01.00 dalje tu še veselo, če se moderatorji ne bodo hitro zmrdaliuser posted image user posted image user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem