writing-img

????

clock-img

03.08.2005, 17:09

clock-img

metuljček

pencil-img

58

To se mi ni še nikol zgodil, imam nekakšen bel izcedek in mednožje me full srbi sej se smešn sliš ampak da nisem kej fasala.
A se je kateri že zgodil kej podobnega?:ups:

clock-img

03.08.2005, 17:12

clock-img

leyla

pencil-img

40

Oj
ja to ponavadi pomeni, da imaš glivice. Najbolje je pa da se odpraviš do G.

clock-img

03.08.2005, 17:16

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Ja najbolje da se odpravis G, sploh ce ta bel izcedek smrdi potem lahko gre za kako vnetje ceprav je baje takrat bolj rumenkaste barve. Pri umivanju pa ce se ne uporabljas priporocem da uporabljas mila za intimno nego.... sama sem mela veckrat tezeve s srbenjem od kar uporabljam to milo je vredu, lahko te pa srbi tud sam zaradi povecanega belega toka!
Lep pozdrav pa cimprej odpravi nadlogo

Katja

clock-img

03.08.2005, 17:54

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Oj!

Tudi jaz ti priporočam milo za intimno nego - pa seveda obisk pri gin., da ti predpiše ustrezno mazilo ali svečke (ponavadi dajo Canesten). Meni se je to večkrat dogajalo in odkar uporabljam to milo je OK!

Lp :muca:

clock-img

03.08.2005, 17:57

clock-img

Anonimen

Verjetno glivice. Najbolje, da stopiš do G., predpisal ti bo Canesten za zdravljene. Lahko si pomagaš tudi sama, s tamponi, ki jih pomočiš v navadni jogurt in ga daš v nožnico za pol ure. Ampak če se ti je pojavilo prvič, je najbolje, da stopiš do G.
Meni se ponavlja tako vnetje večkrat letno, G. mi je rekla, da je to pri meni normalno, da imam bolj občutljivo sluznico. Je pa nadležno.

clock-img

03.08.2005, 20:34

clock-img

lena76

pencil-img

63

se pridružujem Ankici. Skoraj 100% gre za vnetje nožnice. Tudi jaz imam konstantno probleme s tem, sem pač med bolj občutljivimi. Se mi včasih zdi da sem se že nekako navadla na to, čeprav se pazim, koliko se pač lahko, ampak kaj čmo.

upam da se hitro pozdraviš, sicer pa to ni nič hujšega

lp

lena
:rozica::rozica::rozica:

clock-img

04.08.2005, 08:18

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Tudi moja izkušnja je podobna kot pri Ankici in leni76!
Ko se mi je prvič pojavilo sem naredila paniko in šla h G pa mije razložil, da imam gljivice, dal Canesten vaginalete (3 - vsak večer zapored 1, pa nič :sloncek: :( ) + krema Canesten in je delovalo! Žal se mi zelo pogosto pojavlja in zato sem redna uporabnica Canestena (že skor delničarka)!! :grrr::grrr:
Baje je to pač tako, ker smo ene bolj občutljive! Je pa res zelooo nadležno in neprijetno!

Pojdi h G!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

04.08.2005, 08:56

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Poleg tega, da gres k G se spomni, s cim si se nazadnje umivala tam, ker jaz sem imela reakcijo ravno na eno od intimnih mil, me je srbelo ko hudic, pa sem zamenjala (tudi dove je vredu, ker ma 5.5), pa sem imela ful manj tezav kot prej, ko sem imela vedno kaka vnetja.

Dobro se postimaj :rozica::rozica::rozica:.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem