writing-img

??trdnost

clock-img

17.11.2005, 13:34

clock-img

Anonimen

ok, mgoče malo čudno vprašanje, vendar kdaj postane trebušček, oz. območje maternice trdo, en mi je reku da že po parih tednih?

clock-img

17.11.2005, 14:12

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

ne razumem vprašanjauser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

17.11.2005, 18:33

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

tud jaz ne...

clock-img

17.11.2005, 23:31

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

tako vprasanje lahko postavi samo anonimnez.
..tudi jaz ga ne razumem...user posted image

clock-img

18.11.2005, 00:31

clock-img

KODA

pencil-img

4015

user posted image  user posted image
ali misliš mogoče napet trebuh?

< Sporočilo je popravil KODA -- 18.11.2005 0:34:06 >

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

18.11.2005, 09:15

clock-img

Anonimen

A mogoče misliš, kdaj postane trebuh trd zaradi povečane maternice, kdaj se torej čuti maternico skozi trebuh?

Če je to tisto, kar misliš, potem v spodnjem delu trebuha nekako od konca drugega meseca dalje, ko začne maternica rasti. Meni se je to čutilo tako, da ko sem pred nosečnostjo s prsti pritisnila na spodnjem delu trebuha, je bilo odspodaj mehko in se je trebuh pod prsti nekoliko ugreznil. Sedaj pa je čutiti, kot da je pod kožo nekaj trdega, kar je stena maternice. Jaz sem sedaj v začetku petega in se rob maternice prav lepo zatipa.
Če misliš na otrdevanje trebuha, je to povsem druga zgodba, ta se pojavlja proti koncu nosečnosti.

clock-img

18.11.2005, 12:18

clock-img

Anonimen

Ja Ankica to sem mislilauser posted image
Samo sej sem rekla, da sem malo čudno vprašala. Hvala za odgovor, ostale pa ne se jezit, če ne veste o čem se sprašuje oz. odgovora, pač ni treba niti odgovarjat.
Hvala Ankica za izčrpen odgovoruser posted image

clock-img

18.11.2005, 13:41

clock-img

Anonimen

brez skrbi, tebi kot anonimcu ne bo nihce vec odgovoril pa se ne bos rabila jezit...

clock-img

18.11.2005, 14:59

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Mislim anonimna ti si pa dobra no najprej postaviš vprašanje tako da te živ bog ne razume pol pa pričakuješ da bo kdo odgovoril, vsaj mal več podatkov bi lahko dala, ok, pol ti pač noben ne bo odgovoril če ti je to bolje. Mislim no tole je pa res mal tu mač no. Prideš pomagat pol te pa napizuser posted image   da ti ni treba ogovarjat če ne zastopiš. user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

18.11.2005, 16:05

clock-img

Anonimen

Po naslovu sodeč sem mislila, da spet o čem drugem teče debata... user posted image  user posted image  user posted image  
Ah, ti, ti hothien!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem