writing-img

?

clock-img

08.06.2010, 23:12

clock-img

Anonimen

Z partnerjem sva skupaj že en lep čas. Oba brez zadržkov sprobavala marsikaj. Sedaj je tu otrok, ki je bil načrtovan, mene pa še vedno razganja. Všeč mi je misel, da partner sexa z drugo, jaz pa ju opazujem, kasneje tudi pridrižim. Zelo me rajca, ... vendarje se tu zabremzam, saj mi ni vseeno zaradi otoka in i se počutila krivo.
Ne kritizirat, pa o moralah, samo nasvet prosim...

clock-img

09.06.2010, 07:31

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Z partnerjem sva skupaj že en lep čas. Oba brez zadržkov sprobavala marsikaj. Sedaj je tu otrok, ki je bil načrtovan, mene pa še vedno razganja. Všeč mi je misel, da partner sexa z drugo, jaz pa ju opazujem, kasneje tudi pridrižim. Zelo me rajca, ... vendarje se tu zabremzam, saj mi ni vseeno zaradi otoka in i se počutila krivo.

nasvet glede česa?

clock-img

09.06.2010, 07:36

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Če je to obema všeč, sta to že probavala, pa ni bilo nekih čustvenih problemov (da bi se on zatreskal ali da bi bila ti ljubosumna), potem ne vidim problema, ne glede na otroka. Glavno, da vidav vesta, da si želita bit in ostat skup in da sta srečna skup, pa bo srečen tudi otrok (če ga ne bosta zanemarjala, seveda, ampak z drugačnim spolnim življenjem, ki njega ne vključuje, mu ne delata nič hudega).

clock-img

09.06.2010, 10:05

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

nasvet glede česa?

Če je katera v podobni situaciji in kako se je odločila... Odločitev je vendarle najina, vendar bi mi vsak odgovor koristil. Predvsem odgovori takšnih ki so res v podobnih ali identičnih.

clock-img

15.06.2010, 13:09

clock-img

Anonimen

Zakaj ne preizkusita swingerstva?
Dete daš babicam, dedkom....vidva pa si privoščita kakšen večer....

clock-img

15.06.2010, 13:22

clock-img

devo

pencil-img

258

Sun Garden. To bi bilo za vaju. user posted image

clock-img

16.06.2010, 09:47

clock-img

koala

pencil-img

5539

Če sta obadva za, potem jaz tu ne vidim problema. Otroka v varstvo vidva pa si privočita kar vama paše. Simpl.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

16.06.2010, 09:51

clock-img

Ulla80

pencil-img

1325

vendarje se tu zabremzam, saj mi ni vseeno zaradi otoka in i se počutila krivo.

user posted image a je treba otroku povedat? oz. gledal zravn tud verjetno nebi al kok? res ne vidim v čem je problemuser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem