writing-img

?spontani splav?

clock-img

14.07.2005, 17:24

clock-img

soja

pencil-img

41

Mene pa zanima ali lahko pride do spontanega splava brez večjih bolečin in krvavitve? En dan sem rahlo krvavela (bolj vodeno) potem pa sem še opazila tkivo rumene in rdeče barve - bilo ga je približno za eno češnjevo koščico.
:zmeden:

clock-img

14.07.2005, 17:47

clock-img

Rozika20

pencil-img

112

Mislim, da ne. Mene je zelo bolelo. Začelo se je brez bolečin, z izcedkom, končalo pa z bolečinami, obilico krvi in spontanim splavom (v 24 urah).

Veliko sreče :rozica:

clock-img

14.07.2005, 18:02

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Celo če veliko krvaviš, pa četudi je gosto tkivo zraven, ni nujno da pride do ss. No, pri meni je bilo tako, pa sem vselej donosila.

clock-img

14.07.2005, 18:49

clock-img

vika1

pencil-img

552

Mene je tudi zelo bolelo.Začelo se je z izcedkom,pol pa krče,pol pa SS:((

clock-img

14.07.2005, 19:52

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Mene ne prvič ne drugič ni nič bolelo. Prvič sem krvavela en teden po malem, osmi dan me je samo rahlo zaščemelo in potem se je konkretno ulilo. Drugič pa sem zakrvavela zvečer, bolelo me ni nič, zjutraj pa sem splavila, tudi brez bolečin. Ampak krvavitev je bila res obilna.

clock-img

14.07.2005, 20:24

clock-img

VITA74

pencil-img

773

Sama sem imela neznosne bolečine in obilno krvavitev tudi z strjeno krvjo...
Če ves da si noseča in krvaviš, bi na tvojem mestu šla k zdravniku - tudi k dežurnem, lahko da gre samo za grozeči splav in da se še lahko krvavitev ustavi...
Srečno :rozica:

clock-img

14.07.2005, 22:31

clock-img

Jenny*

pencil-img

79

Strinjam se z Blabomo, lahko gre samo za grozeči splav, zato nujno k zdravniku. Potem pa sporoči, kako je s tabo.
Upam, da bo vse v redu.

clock-img

15.07.2005, 06:37

clock-img

buča

pencil-img

825

Sodelavka je imela le malo rjavega izcedka,šla na wc in slišala,da ji je nekaj not padlo..vsaj tako je meni razlagala...tudi naprej ni krvavela,delala normalno do 22,bolel jo je le križ,bila pa je 3-4 tedne noseča.Drug dan me je poklicala in mi povedala,da je imela v službi splav.prav tako je boilo pri meni.Rjav izcedek,vendar sem potem jedla tablete Dabroston in donosila.

clock-img

15.07.2005, 06:57

clock-img

puri

pencil-img

2171

Jaz nisem imela bolečin, samo sem pa zelo krvavela.

lp

clock-img

15.07.2005, 09:47

clock-img

soja

pencil-img

41

Hvala vsem, ki ste zaupale svojo izkušnjo. Naslednji teden imam pregled. Počakala bom do takrat. Trenutno se pa počutim vredu - tu pa tam kakšna slabost. Upam, da je res vse vredu.
Res mi je zal za vse tiste, ki ste ss. Mislim, da mora biti res hudo, ko izveš, da ni več ploda. Ampak tako pač je; narava že poskrbi tako kot je prav.
se se oglasim.

Se enkrat hvala.

clock-img

15.07.2005, 10:30

clock-img

mihi78

pencil-img

683

tudi jaz nisem imela bolečin, pravzaprav je bilo skoraj kot normalna menstruacija. čisto malo sem krvavela v kosih. če je rana nosečnost se baje ostanek resorbira. vseeno raje pojdi k zdravniku.
upam, da bo vse OK!
Lp :rozica:

clock-img

15.07.2005, 11:51

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Mene ni nič bolelo, kapljica krvi na hlačkah in ploda ni več bilo,.... To je bilo prvič.

Drugič pa sploh ni bilo ne krvi ne bolečin,... pa ploda ni bilo videti v maternici. So sumili na izvenmaternično nosečnost, naredili so mi laparoskopijo in nato abrazijo. Preiskave so pokazale, da je plod bil v maternici le razvijal se ni.

clock-img

15.07.2005, 13:45

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Mene je bolelo kot pri normalni M, bilo pa je kar nekaj tkiva.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem