writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

12.02.2007, 11:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.02.2007, 11:23

clock-img

Anonimen

Ne vem če rabiš glih vsak dan sesatuser posted image

Jaz imam laminat k res ful privlači prah pa ne sesam vsak dan. Imam pa take antistatične krpice za na teleskopsko metlo k ful privlačijo prah. Če ni večje umazanije so super. Vsak dan potegneš mal po tleh, prah gre gor. K je čist umazana jo vržeš stran.

Poglej v DM-u.user posted image

clock-img

12.02.2007, 11:25

clock-img

Anonimen

So metlice,pa se ne spomnim katerega proizvajalaca,z parirnatimi krpicami na koncu,ki jih menjaš,poberejo ves prah.Malo(vsaj na reklami je tako)poplešeš
po dnevniuser posted image in prahu ni več.Drugače pa jaz z navaležno krpo pobrišem,pa okna zaprem,da se nič več praha ne vidiuser posted image Ja to bo najboljše čistilo:Zapri polkna,da se ne vidiuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil neva6 -- 12.2.2007 11:32:04 >

clock-img

12.02.2007, 11:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

12.02.2007, 13:43

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Ne bi raje porabila 5 minut za sesanje kot mazala kemijo na tla, po katerih bo lazila in plazila malčica? user posted image

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

12.02.2007, 16:43

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

12.02.2007, 20:57

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Mi imamo po celem stanovanju parket in ne sesamo vsak dan, ampak le 1-2 krat na teden. Ne vem morda je odvisno tudi kaj od laka, ker naš se full sveti in se prah res ne nabira toliko, prej je videt in čutit drobtine, ki jih mala "ustvari" s prehranjevanjemuser posted image

clock-img

12.02.2007, 22:53

clock-img

eya

pencil-img

4615

Jaz sesam 2x tedensko, pa vmes še malo pometem kake drobtinr v kuhinji. Po moje je odvisno tudi, kje živiš, pri nas ni kaj dosti prahu...

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

13.02.2007, 11:12

clock-img

mily

pencil-img

876

Mi imamo tudi parket po celem stanovanju. Posesam vsak drugi dan. Ampak pri nas je že to nujno, ker Nika zmeri tko vse nadrobi okol mize, da moram posesat. Če sem pa že pr deli, pa posesam še vse ostalo.  5 minutk pa je user posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem