cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

26.04.2007, 10:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.04.2007, 10:20

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Hvala za link. Bom pa raje počakala, da bo mali res star 2 leti n več, ker me bo drugače začela boleti glava. V odgovor sem namreč dobila naslednje:
Tvoj ITM je 14.1, kar pomeni, da je tvoja teža prenizka. Tako kot pri preveliki teži, tudi tukaj ni heca.
Tvoje zdravje je lahko ogroženo, zato dobro razmisli o vzrokih za prenizko težo in jih poskusi odpraviti. Pridobivanje teže ne pomeni samo nažiranja in nabiranja špeha.
S pametno prehrano in s pravimi športnimi izzivi lahko pridobiš mišično maso. Tako ne bo na konju samo tvoje zdravje - tudi tvoje telo bo dobilo kako novo krivuljo na pravem mestu.

Je pač bolj suhec - po atiju, pa tudi po mami, če odštejem zadnjih nekaj let.

clock-img

26.04.2007, 10:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

26.04.2007, 11:00

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

A si ti zihr, da ta izračun velja tudi za malčkeuser posted image
Moja pupa je pri 2,5 letih pretežkauser posted image  Pa saj jo bremzamo pri njenem apetitu...

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

clock-img

26.04.2007, 11:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

26.04.2007, 15:26

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Nalin, mene pa nekaj drugega bega in sicer tvoj podpis. Nikakor mi ne gre iz glave, kaj to pomeni.

clock-img

26.04.2007, 23:13

clock-img

sazi

pencil-img

5175

nalin, mali ima 15 mesecev in je res očitno premalo za ta izračun - je suh, ni kaj, ampak take panike pa spet ni

clock-img

28.04.2007, 11:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

28.04.2007, 12:09

clock-img

lenika

pencil-img

6143

IZVIRNO SPOROČILO: nalin

Lenika, tast se je na novo poročiluser posted image tako da imamo sedaj priženjeno babicouser posted image Se oba obužujetauser posted image user posted image user posted image

MIslim žan in babicauser posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.04.2007, 11:56

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Jaz sem težo malo zaokrožila navzgor, ker ne sprejema decimalk, ampak naj bi imel normalno telesno težo. user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

clock-img

29.04.2007, 12:29

clock-img

Anol

pencil-img

299

Ma pri našemu, če dam 2 leti ima normalno težo, če pa označim 3 leta, ker je pač bližje, ima pa prekomerno težo. Mislim ni suh, premočen pa tudi ne, vsaj tak jaz mislim.

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

clock-img

30.04.2007, 20:17

clock-img

Anonimen

Hecno, moja ima ITM na zgornji meji normalne teže, pa je suhica. Sicer je šele 15 mesecev stara, načeloma še ne paše v izračun, ampak se mi zdi vseeno preveliko odstopanje.

clock-img

02.05.2007, 12:17

clock-img

Anonimen

tale kalkulator je mal čudn user posted image

clock-img

02.05.2007, 13:38

clock-img

Anonimen

Meni mojega zracuna normalno, za user posted image  od fanta pa kaze, da ima normalno tel. tezo (kar ima res - edino hlace morajo bit na strikce user posted image )

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem