writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

27.10.2004, 18:43

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.10.2004, 19:54

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Dr Darja Strah v ZD-Domžale. Še sprejema nove paciente. Res je super!

clock-img

27.10.2004, 20:54

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Domažale imaš strah in ivanušo-jaz imam ivanušo in sem full zadovoljna to pa je res malo preveč presledka, pregleda naj bi bil vsaj 1 krat na mesec

clock-img

28.10.2004, 07:27

clock-img

Spicy Black

pencil-img

326

Jaz sem imela prvi pregled v 8. tednu, drugega pa v 12 tednu. Naslednjega imam tudi čez 4 tedne, tako se mi zdi da je tudi vredu. Od 8 do 20 tedna pa je res predolgo..zato kar pogumno in zamenjaj G. ker si na začetku nosečnosti.

Lep dan

clock-img

28.10.2004, 08:23

clock-img

Anonimen

Vprašaj v Leonišče!
LP
Tasha

clock-img

28.10.2004, 08:48

clock-img

sonjakk

pencil-img

76

Kdo pa je ta ginekologinja Ivanuša? Ali nista tam le Vebrova in Strah. Žajdela pa je šla že v pokoj...Kakšne so te ginekologinje, mlade...imajo razumevanje za nosečnice in dajo na bolniško...(čeprav vsak ginekolog ne bi dal, ali so pač prepričane, da nosečnost ni bolezen...

clock-img

28.10.2004, 10:31

clock-img

cekrček

pencil-img

108

Ja to je pa res mal čudno, jaz imam pregled vsak mesec (približno na 4 tedne)in vsakič mi naredi UZ ,tko da ti kr zamenjaj G.

Jaz hodim v LJ. (na Rakovnik) k Dr. Bolha ona je več kot SUPER, jaz sem z njo resnično zelo zelo zelo zadovoljna.

Lepo se imej, Cekrček :kuza:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem