writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

14.06.2007, 13:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.06.2007, 13:37

clock-img

žarnica

pencil-img

706

mislim,da 3 dni prej,nisem pa ziher.user posted image

clock-img

14.06.2007, 16:57

clock-img

nu_tella

pencil-img

394

Z A K O N  O DELOVNIH RAZMERJIH (ZDR)

165. člen
(način izrabe letnega dopusta)
(1) Letni dopust se izrablja upoštevaje potrebe delovnega procesa ter možnosti za počitek in rekreacijo delavca ter upoštevaje njegove družinske obveznosti.
(2) Delavec ima pravico izrabiti en dan letnega dopusta na tisti dan, ki ga sam določi, o čemer mora obvestiti delodajalca najkasneje tri dni pred izrabo. Delodajalec mu tega ne more odreči, če to resneje ne ogroža delovnega procesa.

Ce te nekdo ne ljubi na nacin, kot si zelis ti, se ne pomeni, da te ne ljubi z vsem, kar zna.

clock-img

14.06.2007, 19:59

clock-img

karamela

pencil-img

645

Jaz verjamem, da je po zakonu tri dni. Ne razumem pa delodajalce, da komplicirajo za ta ena dan dopusta. Pride včasih kaka  nujna zadeva zadnji hip.

Hvala mojemu delodajalcu. Vsaj kar se tega tiče mi do sedaj niso nikdar težili.

clock-img

15.06.2007, 11:02

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

v bistvu zanima me koliko prej je po zakonu potrebno delodajalcu javiti za 1 dan dopusta? torej moj je danes povedu da bi bil rad v pon doma ker imam morfologijo. in mu je reku da je prepozno javu.

v realnem svetu to niti ni važno.. važno je če ti delodajalec odobri takrat dopust.. z zakoni se pa lahko obrišeš sej veš kje user posted image

clock-img

16.06.2007, 11:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.06.2007, 13:04

clock-img

Sunny Morning

pencil-img

2626

IZVIRNO SPOROČILO: karamela
Jaz verjamem, da je po zakonu tri dni. Ne razumem pa delodajalce, da komplicirajo za ta ena dan dopusta. Pride včasih kaka  nujna zadeva zadnji hip.

A vi zveste za nadure tudi 3 dni prej?! Firma bo propala, če bodo komu dali dan dopusta. Včasih ne razumem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem