cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

22.06.2007, 09:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.06.2007, 09:07

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

absolutno Dreamy in barva je super.

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

22.06.2007, 09:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.06.2007, 11:28

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

carmy dreamy podobne barve imam jaz in je ok.....sm pa vzela tudi pisano in bolj v modrozelenih tonih lansko barvo ...se ni je boljše zdelo ta kot pa kombinacija z roza......mi smo sicer vedeli da bomo imeli punco ampak nikoli ne veš pa še upam da bomo kmalu imeli še enegauser posted image  pa sm rajši bolj nevtralno vzela.

Ta cary cot me pa spomnija na jane varianto....ker se lahko uporabi kot avtosedež...čeprav jst bi rajši kr navadno lupinco imela ker jane tele imajo slabe ocene ....pa še dojenček nevem mislim da ni notri pripet?

Drgač mi pa ni slaba ta oranžna barva...odločit se boš morala pa sama...je pa težko vem...jst sm tuhtala in tuhtala.
Dobr kupiuser posted image

clock-img

22.06.2007, 11:57

clock-img

lea23

pencil-img

517

mi imamo dreami, in sicer svetlomodre barve. smo sicer vedeli da bo punčka, ampak to bomo lahko imeli še za drugega dojenčka ( ko bo, če bo ) če bo mogoče fantek.
glede lete tanove košare - ful se mi zdi nizka, in verjetno je potem pozimi kar problem, ko ga bolj oblečeš in še pokriješ? v dreami košari se mi zdi da je bolj zaščiten. nisem pa tele tanove košare še videla v živo tako da ne vem

clock-img

22.06.2007, 12:06

clock-img

Mehičanka

pencil-img

229

Mene pa zanima, če se lahko Car cot uporablja res samo na Buzzu. A katera ve, če paše tudi na Speedija ali Freestyle-a?

clock-img

25.06.2007, 10:54

clock-img

ammy

pencil-img

2

Košara Car cot paše tudi na Speedija ali Freestyle-a!

lp

clock-img

25.06.2007, 12:33

clock-img

Mehičanka

pencil-img

229

O super!

Hvala Ammy.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem