writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

10.08.2007, 09:43

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.08.2007, 09:45

clock-img

Anonimen

prodej vso šaro pa kup prenosnika pa en mejhn printer :)

clock-img

10.08.2007, 10:00

clock-img

tejkooo

pencil-img

156

Se strinjam kupi prenosnika!!! Za internet pa brezžični router kateri, ima možnost tudi proklop usb printerja.
Tako imaš lahko računalniški kotiček kjer koli v stanovanju, oz bližnji okolici rabiš samo mesto za router in printer

clock-img

10.08.2007, 10:31

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Po moje ni najbolj pametno imeti racunalnika zaprtega v omari, razen ce das notri klimo ali pa ce bo to komunikacijska omara. Kupi prenosnika!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

10.08.2007, 11:17

clock-img

tejkooo

pencil-img

156

No to ni tak problem, imeti računalnik v omari samo je potrebno narediti odprtine za dovajanje zraka in za odvajanje zraka.
Nujno potrebni so tudi ventilatorji na teh odprtinah, posledično nastane tud neprijeten hrup še posebno za spalnico.....

clock-img

10.08.2007, 13:09

clock-img

crci06

pencil-img

1854

Ne vem zakaj potrebujete odprtine za dovajanje zraka, sej je omara itak odprta, ko  računalnik laufa. Počakaš še 2 min, da se shladi in jo zapreš.
Sicer pa tudi jaz priporočam prenosnika, pa vse brezžično, ker bo ceneje, kot omara in z leti bo to postalo nujno. Nihče več ne bo "štemal" za kable, prav kmalu boste na router priklapljali tudi otroke user posted image

Sicer pa sem pred leti v katalogu videla eno prav fajno kotno omaro, ki se je odprla v pisarno, tako da obstajajo tudi tipske, samo pregledat moraš vse. Splača se pa ne. To je skoraj, kot bi kupoval enoto za diskete ali VHS... loviš zadnje trenutke ko jih sploh še prodajajo... Zakaj že?

Pojdi v korak s časom!

Pa še to je meni osebno moteče - imeti karkoli v spalnici. Eni imajo TV, pa hud HI-FI, pa VHS user posted image , meni osebno pa to ni všeč in v spalnici nimam nič od tega. Niti garderobne omare. No ja, po porodu sem si iz podstrešja privlekla eno staro radio-uro, da sem lažje ugotavljala, kolk dolgo moj otrok je. Sicer pa nič takega.
In je prav fajn! brez negativnega sevanja itd. pa brez tega, da je zvečer eden na forumu, eden pa spi user posted image

clock-img

10.08.2007, 15:03

clock-img

tejkooo

pencil-img

156

Ne vem zakaj potrebujete odprtine za dovajanje zraka, sej je omara itak odprta, ko računalnik laufa. Počakaš še 2 min, da se shladi in jo zapreš.

Ja tako je, če imaš računalnik samo za internet (bol švoh) načeloma ne rabiš ventilatorjev, kakšno odprtino na zadnji strani, ki se jo ne vidi je pa sigurno dobrodošla če imaš pa malo boljši računalnik  pa obvezna. Govorim iz lastnih iskušenj saj se računalnik pregreje  in se pri določeni temeraturi na srečo avtomatsko vgasne zaradi varnosti. Aja tipske omarice ja jo imam in ima zadaj luknje za zrak!

IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj

Ne vem zakaj potrebujete odprtine za dovajanje zraka, sej je omara itak odprta, ko  računalnik laufa. Počakaš še 2 min, da se shladi in jo zapreš.
Sicer pa tudi jaz priporočam prenosnika, pa vse brezžično, ker bo ceneje, kot omara in z leti bo to postalo nujno. Nihče več ne bo "štemal" za kable, prav kmalu boste na router priklapljali tudi otroke user posted image

Sicer pa sem pred leti v katalogu videla eno prav fajno kotno omaro, ki se je odprla v pisarno, tako da obstajajo tudi tipske, samo pregledat moraš vse. Splača se pa ne. To je skoraj, kot bi kupoval enoto za diskete ali VHS... loviš zadnje trenutke ko jih sploh še prodajajo... Zakaj že?

Pojdi v korak s časom!

Pa še to je meni osebno moteče - imeti karkoli v spalnici. Eni imajo TV, pa hud HI-FI, pa VHS user posted image , meni osebno pa to ni všeč in v spalnici nimam nič od tega. Niti garderobne omare. No ja, po porodu sem si iz podstrešja privlekla eno staro radio-uro, da sem lažje ugotavljala, kolk dolgo moj otrok je. Sicer pa nič takega.
In je prav fajn! brez negativnega sevanja itd. pa brez tega, da je zvečer eden na forumu, eden pa spi user posted image

clock-img

10.08.2007, 15:06

clock-img

tejkooo

pencil-img

156

No ko sem še enkrat prebral, sem videl da piše da imaš omaro med uporabo odprto v tem primeru bi to šlo čezuser posted image No jaz osebno je ne bi imel  idprte pač tak sem.user posted image

clock-img

10.08.2007, 17:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.08.2007, 13:48

clock-img

Anonimen

nič panike. obsatjajo omare oz pisarne a la omara, ki se dol lahko zaprejo ko nehaš z delom. čak bom probala kero poiskat

clock-img

11.08.2007, 13:52

clock-img

Anonimen

clock-img

11.08.2007, 14:19

clock-img

facka

pencil-img

789

enkrat sem nekje  zasledilo omaro z rolo vrati, je blo namenjeno prav računalniku, pa še skrije se potem vsa šara za rolojem, ko končaš.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem