writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

03.11.2007, 10:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.11.2007, 10:21

clock-img

Anonimen

Jaz sem obupala nad temi lončki.Vse vrste sem kupila pa so vsi polivali.
za Tiso sploh ne mislim kupovat,kar naj bo na cucljuuser posted image

clock-img

03.11.2007, 10:25

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Edino eden od Tommee Tippee, ki sem ga pred leti kupila v Mothercareu. Na žalost se nikjer več ne dobi točno tistega modela, niti v v Londonu ga nisem našla. Nuk ima skoraj identičnega, a ne dela tak fajn.  

clock-img

03.11.2007, 11:04

clock-img

melanija

pencil-img

934

Jaz sem imela za obe punci Aventove pa nismo nikoli imeli problemov. Nikoli nam niso puščali.

Spomnim se samo da je pri tašči puščal a samo zato ker ga je napolnila prav do vrha, ko je to ugotovila je bilo tudi tam brez problema.

clock-img

03.11.2007, 11:18

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Nam tud vse živo pušča user posted image

clock-img

03.11.2007, 11:28

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Verjamete ali ne - od DMja.

clock-img

03.11.2007, 11:34

clock-img

emaa

pencil-img

7450

ja od DM-ja ne pušča, pa Tomee tippee tudi ne, samo ko naša dva iz teh nočeta pit. Pijeta samo uz unih mehkih ustnikov od Nuka, ki pa čez čas začnejo puščat. Ampak so kar v redu. Ne kupujem novih, ker se samo prah na njih nabira. 

clock-img

03.11.2007, 11:35

clock-img

vila

pencil-img

163

Dan. Tudi jaz sem sprobala vse, kar se da kupit in ugotovila, da edin od NUK-a ne spušča, razen takrat, če ne priviješ vredu al pa ko otrok kaj noter potisne, in to tam, ko mora ven vlečt. Lep dan.

SREČA JE OPOTEČA!

clock-img

03.11.2007, 12:04

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Dan. Tudi jaz sem sprobala vse, kar se da kupit in ugotovila, da edin od NUK-a ne spušča,

Nam je tudi ta puščal. user posted image
Potem pa smo v DM (morda jih imajo tudi drugje) kupili lonček s slamico. Slamica je mehka - gumijasta (kot nastavki za magični lonček) in ima takšno zapiralo (ki ga otrok z lahkoto sam prestavi)- slamica se s tem upogne in zapre. Tudi, če slamice ne "pospravi", lonček ne pušča. Nam edino ta ne pušča. user posted image user posted image  Je pa res, da ne vem firme (na lončku tudi ne piše - ima pa takšno dvojno dno).

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

03.11.2007, 12:35

clock-img

L & L

pencil-img

997

Nam ni nikoli spuščau lonček od Mam.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

clock-img

03.11.2007, 12:57

clock-img

Anonimen

Aventov ni.....vsaj Mičici ne.

clock-img

03.11.2007, 15:09

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Potem pa smo v DM (morda jih imajo tudi drugje) kupili lonček s slamico. Slamica je mehka - gumijasta (kot nastavki za magični lonček) in ima takšno zapiralo (ki ga otrok z lahkoto sam prestavi)- slamica se s tem upogne in zapre. Tudi, če slamice ne "pospravi", lonček ne pušča. Nam edino ta ne pušča. user posted image user posted image  Je pa res, da ne vem firme (na lončku tudi ne piše - ima pa takšno dvojno dno).

Tudi jaz sem točno to naredila. Šla sem v BC in kupila lonček z upogljivo slamico od Nuby-ja (al kako se že napiše).
Sem pa kupila še en lonček od Nuby-ja, ki je skoraj enak Magičnemu lončku, pa tudi ni nič puščal. Problem v teh lončkih mi je edino higiena, ker se prav v detajle res ne da očistiti. Edino slamico se da, ker greš lahko skozi njo z vatirano paličico.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

03.11.2007, 19:04

clock-img

MAJDA22

pencil-img

141

Ali si probala Tupperware magični lonček?
Nam ta lonček ni spuščal, drugi so pa vsi.

clock-img

03.11.2007, 19:59

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Moj ima Nubija pa ne pušča.

clock-img

03.11.2007, 20:24

clock-img

Anonimen

Tudi jaz sem točno to naredila. Šla sem v BC in kupila lonček z upogljivo slamico od Nuby-ja (al kako se že napiše).
Sem pa kupila še en lonček od Nuby-ja, ki je skoraj enak Magičnemu lončku, pa tudi ni nič puščal. Problem v teh lončkih mi je edino higiena, ker se prav v detajle res ne da očistiti. Edino slamico se da, ker greš lahko skozi njo z vatirano paličico.

user posted image

je pa fino to, da se v BC da kupit samo slamica, ko se le-ta tako zasmradi, da nimaš več kaj narest user posted image  res jo je težko pucat.

clock-img

03.11.2007, 20:33

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Mi imamo od Nubija,kupili v BC,stane pa okol 900 starih sit.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

04.11.2007, 06:49

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Mi smo tdi ta teden kupili v BC od nubyja, sploh ne pušča ne pri navoju ne pri ustniku. Stane okoli 3 evre.Sem zelo zadovoljna pa tudi hčerki je zanimiv in še tolko bolj pije.zanimivo ker lahko na ta navoj naštimaš cucelj za 0+ starost.
Ga zelo priporočam.Imeli smo aventov, chiccov pa so puščali.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem