writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

30.11.2007, 15:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.11.2007, 15:50

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Ne vem no, meni se to ne zdi normalno. Najbolje pa je, da pokličeš ali obiščeš zdravnika.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

30.11.2007, 15:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

30.11.2007, 15:54

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Meni se je enako dogajalo, ampak je trajalo kak dan ali dva, potem je bilo pa spet bolje.

clock-img

30.11.2007, 15:57

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Pa saj samo pokličeš  v porodnišnico in poveš kako in kaj....je pa vseeno bolje, kot pa bi bilo kaj narobe. Lahko pa tudi svojega zdravnika, če je za kaj.user posted image  Moj je bolj "receptopisec", bi mi bolj malo pomagal..

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

30.11.2007, 16:09

clock-img

Anonimen

Jaz sem imela to na začetku in na koncu druge nosečnosti (vmes sem bila ok). So me poslali na EKG, ker imamo v družini srčne bolezni in so se ustrašili, da je kaj s srcem, pa še ščitnico so mi pregledovali, pa je bilo vse ok in so zaključili, da je najverjetneje psihičnega izvora.

clock-img

30.11.2007, 16:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

30.11.2007, 21:35

clock-img

Pia77

pencil-img

612

IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

No sem klicala, pa je tako rekoč enako kot pred tem. Mi je samo svetovala, da naj ukinem za kak dan ali dva železove tablete, da bi lahko to bila reakcija. Ne vem bom videla v ponedeljek, bom šla h g.

Oprosti, ampak ce je tezko dihanje tako hudo, kot opisujes, bi jaz sla na tvojem mestu kar k dezurnemu zdravniku, kadarkoli, cimprej. Zelezove tablete NE MOREJO delat take reakcije. Ginekolog se praviloma ne ukvarja s tezkim dihanjem, ampak splosni zdravnik.

Sicer je malo verjetno, ampak v nosecnosti je potrebno pomisliti tudi na moznost tromboze v globokih venah nog in posledicne plucne embolije. Tega se po telefonu ne da izkljucit, je pa potencialno nevarno stanje.
Pojdi k dezurnemu zdravniku (SNMP), ki te lahko napoti internistu (IPP). Stane te samo nekaj casa, pa bos vsaj mirna.
In seveda - drzim pesti, da vse skupaj ni  nic posebnega.

clock-img

30.11.2007, 23:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

01.12.2007, 23:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem