writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

09.01.2008, 11:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.01.2008, 13:29

clock-img

pilar28

pencil-img

203

Oj
spet jaz ja, mi imamo od TOM-a, čistim jo z gobico-krpo, v stu za vzdrževanje usnja pa sta dve steklenički: čistilo za usnje in nato še zaščita zanj+ goba.user posted image
Čisti jo 1x mesečno, ker je smetanove barve.
Verjetno lahko naročiš kar tu: TOM d.d., Stari trg 36, Mokronog.Drugače pa se v ITA kupi v poh. salonu Fenice S.p.A
Aja, pa obvezno z rokavicami čisti!
Koliko točno stane ne vem, ker vzamem več stvari na D.o.o.

clock-img

09.01.2008, 13:38

clock-img

Anonimen

Mleko za nego usnja od erdala. 1x do 2x mesečno.

clock-img

09.01.2008, 14:10

clock-img

Anonimen

no pri nas je bela in potem si lahko misliš, kakšna je od dveh user posted image  škratov... 1x teden jo s čistilno-negovalnimi  robčki za dojenčke... Saj vemo, kaj je to?user posted image user posted image user posted image  Kadar je fejst zaflosana, ali je gor kaj od barvic, vodenk itd, pa z nekim čistilom za odstranjevanje madežev Dexal iz Eurospina, ki je na bazi encimov (brez alkohola!!! - usnje poka) in gre full dol. Uporabno za vse in full poceni v primerjavi Vanishi....Na pol leta z mlekom za nego usnja Erdal

clock-img

09.01.2008, 14:13

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Kr s pamersovimi robčki za rito. user posted image

Prej smo imeli temno modro in se sploh nič ni poznalo, sedaj pa imamo belo in jo vsak dan sproti mal prebrišem.

clock-img

09.01.2008, 22:43

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Imava oranžno. Čistim jo 2x mesečno z mokro krpo, nekajkrat na leto pa jo namažem s kremo za telo (Nivea).

200% MAMI

clock-img

09.01.2008, 22:48

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Kr s pamersovimi robčki za rito.

Jaz tudi.

clock-img

10.01.2008, 07:31

clock-img

honey

pencil-img

2567

Sicer ni pravo vprašanje, ampak ker je že tema odprta: kako pa ste zadovoljne z usnjeno sedežno? Ker midva z možem sva se odločila raje za mikrotkanino, prevlečeno s teflonom (TOM d.o.o.), ker se nama zdi usnje premrzlo in na živce mi gre, ker začne po parih letih pokati in se gubati. Pa vi, imate iste izkušnje?

clock-img

10.01.2008, 10:37

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Zelo smo zadovoljni user posted image

Usnje ne poka, če ga pravilno vzdržuješ (no, ja, nič ni trajno, da me ne bo kdo za besedo lovil) - drugače pa kot so napisale punce, treba ga je vzdrževati z mlekom pa tudi Niveja je OK (da ga zmehča).

Odločitev za nakup pa je seveda vajina user posted image

lp

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

10.01.2008, 12:53

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

honey - naša tastara nam je služila 10.let, usnje je ostalo kot novo, nič spokano, zgubano user posted image

Sedaj imamo spet usnjeno, nam je všeč in nas nič ne moti.

clock-img

11.01.2008, 10:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.01.2008, 14:18

clock-img

pilar28

pencil-img

203

Hoj
ja vidim, da maste zeleno sedežno, gotovo je hvaležna, bi dala zeleno preobleko stolov že zaradi izgleda...ne vem, moje mnenje, pa še zelena mi je všeč.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem