writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

26.01.2008, 11:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.01.2008, 11:53

clock-img

Anonimen

Jaz jih zmrznem. Oz. mami jih, pa k pridem k njej mi da kkšn paketek al pa dva. K midva tud nimava ne vem kolke skrinje.

Iz njih pa delam omakce. Dodam še kkšno papriko al pa kej podobnga. Obožujem bučke v glavnemuser posted image

Iz svežih mam pa najraj juhico al pa sam mal na hitro popečene.

clock-img

26.01.2008, 12:05

clock-img

Anonimen

Mi jih imamo poleti na vrtu in jih jaz dajem v skrinje tako, da jih jemo tudi čez zimo. Pri nas jih imamo najraje v omaki in pire krompir.

clock-img

26.01.2008, 12:28

clock-img

petra a

pencil-img

2070

kupujem sveže,ker mi iz skrinje niso všeč-nekako razpadajo

clock-img

26.01.2008, 14:10

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

kupujem sveže,ker mi iz skrinje niso všeč-nekako razpadajo

in izgubijo vodo. Zato tudi jaz kupujem sveže.

clock-img

26.01.2008, 14:18

clock-img

Enolla

pencil-img

900

Jaz jih pozimi ne delam in ne jem, ampak samo poleti, ker je to zame poletna zelenjava. Recimo tudi malancan ali svežega paradižnika ne.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

clock-img

26.01.2008, 18:01

clock-img

Gina

pencil-img

12402

IZVIRNO SPOROČILO: Enolla

Jaz jih pozimi ne delam in ne jem, ampak samo poleti, ker je to zame poletna zelenjava. Recimo tudi malancan ali svežega paradižnika ne.

Jaz načeloma enako. Ker bučke v sezoni res dobro delajo, jih ponavadi sicer nekaj paketkov kar naredim v omaki in zmrznem, kuhane zelo na hitro, vendar niso glih tolk dobre, so zgolj za ta hudo potrebo po okusu bučk potešit. Edino naribam jih za polpete za pozimi, za v skrinjo, pa tudi ne ogromno. Paradižnika pozimi pa sploh ne jem. Tudi bučk več ne kupujem, imam raje kaj sezonskega, danes npr. brstični ohrovt.user posted image  Njami.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem