writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

23.01.2005, 12:58

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.01.2005, 13:06

clock-img

Anonimen

Jaz sem mu vedno dala robček na nos in rekla: pihni. Pa je pihnil skozi usta. Kljub temu se rekla bravo in se mu je zdelo blazno fino. Kar naj se najprej navadi pihati skozi usta, ti ga kar lepo pohvali. Tibor je potem nekaj čaka pihal skozi usta, potem pa mu je kar naenkrat kapnilo in je začel pihati skozi nos. Mogoče, ko večkrat začuti robček na nosu takrat, ko pihne, pa mu počasi klikne.

clock-img

23.01.2005, 13:55

clock-img

Anonimen

Bagi, na MONu je bila pred kratkim debata, mislim, da je sk rbna spraševala!
lp,:fis:

clock-img

23.01.2005, 14:03

clock-img

Anonimen

Aja, sem še malo premišljevala, pa se se spomnila, da sem mu potem začela govoriti, ko je pihnil skozi usta: pa ne skozi usta, skozi nos!

clock-img

23.01.2005, 14:43

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

:)-:)-:)-:)-o,joj...vem da uziva...... ne vem,midve z Zaro sva se nekej igrali pa hecali, pa se je naucila pihat skoz nos...sam zdej jo morm skoz trenirat,da ne pozab,za vsak slucaj...;)
Njej je to full hecno,ce se greva to 'igrico'...ma sej njej je vse hecno...:zmeden2:

clock-img

23.01.2005, 14:54

clock-img

niki5

pencil-img

1902

ribica, mislim da sem se ravno tam razpisala :)
bom pogledala če bom našla, ker nas je logopedinja učila pravilno tehniko..

clock-img

23.01.2005, 15:00

clock-img

niki5

pencil-img

1902

evo našla

Od zadaj ga primi z eno roko za glavo in sicer tako da jo objameš, kazalec položiš pod spodnjo ustnico, s palcem pa držiš zgornjo, z ostali prsti pa brado. Pred otroka postaviš vato (v banji pa peno) in rečeš naj jo pihne. Ko se tako učita je zelo pomembno, da ni prehlajen, nosek mora biti prost!! Taka navodila smo mi dobili pri logopedu in nam je uspelo.

Je pa res to pravi način, ker nekateri otroci zares ne znajo pihniti skozi nos in jih je potrebno naučiti. Naš je vedno pihal skozi usta, od takrat naprej pa brez težav skozi nos, ko bi nam vsaj kdo prej povedal in bi tako imeli veliko manj težav! Ko že zna in si čisti nos je pomembno da vsako nosnico posebej, zaradi pritiska v glavi ki lahko posledično nastane če delaš z obema h krati, kar pa ni dobro.

clock-img

23.01.2005, 16:01

clock-img

Anonimen

Ja, se mi je zdel, da si bla ti, Niki;)

lp,:fis:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem