writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

29.01.2005, 15:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.01.2005, 15:55

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Mi smo bili s kengurujčkom kakšne pol ure, drugače pa sva z vozičkom kar kakšno urco do urco in pol. Mu ful paše. Če je fajn zadekan, mislim da ni panike.

LP; Bejba

clock-img

29.01.2005, 16:45

clock-img

Nataska

pencil-img

72

Jaz grem ven če je lepo vreme,tud če je mrzlo, pa fejst jo oblečem, pa zadekam, pa sma zunaj tam nekje pol ure. Če je sonček, če pa oblačno pa ne.

lp

clock-img

29.01.2005, 17:04

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Pol ure je v tem mrazu dovolj..če gremo za več časa, Naja itak začne protestirati:)

clock-img

29.01.2005, 18:26

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Odvisno koliko me zebe :)- sem bila pa cca. 2 do 3 ure. Danes ko je tako pihalo pa smo bili samo eno urico zunaj.

clock-img

29.01.2005, 19:05

clock-img

dix

pencil-img

897

Sem bila danes zunaj malo več kot eno uro. Sem se namrznila za 3 dni naprej in nazaj. Mali pa je bil tako topel ko sem ga iz vozička vzela da sem ga potem še pol ure k sebi stiskala, da me grel. Pa spal je celi čas.

clock-img

29.01.2005, 19:10

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Jo imam zavito v ovčjo kožo, pa ji je vedno zelo toplo, če ne že vroče...
Sicer pa sva se z Jančiko pogreli ob čokoladi, najina bombončka pa sta bila fuuul pridna. Midve pa temu primerno ponosni:love:

clock-img

29.01.2005, 19:11

clock-img

Tinca7

pencil-img

451

Joj, Lara je imela pa včeraj malo vročine, pa se je danes nisem upala ven peljat, ker je tako nesramno pihal. Sem samo peseka :kuza: ven peljala za 20 min, pa mi je skoraj nos odpadel, tako me je zeblo:)-.
Upam, da bo jutri kaj lepše!

clock-img

29.01.2005, 19:22

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

Mi smo šli pa kar V Mostec... zaradi dreves je zelo malo pihalo in je bilo prav lušno. Smo bili kar 2.5 uri zunaj.... malček je prav lušno spančkal9nebesa

LP
Kaj

clock-img

29.01.2005, 20:07

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Na poti iz mesta je mali tik pred domom zaspal v vozičku, zato sem potem eno uro tiščala vojzek gor in dol po naši ulici, da se je naspal:muca:. Totalno naju je nasnežilo, je bil skoraj centimeter snega na vozičku:)-, ampak mali je bil fajn zaščiten in se je fino naspančkal.

Ko sva pa bili s HuAnito na :kava:, mi je čokolada kapnila na Vasjevo glavo (na srečo ni bila več vroča):ups:, potem pa sem mu jo kar polizala dol:)-.

clock-img

29.01.2005, 20:15

clock-img

lin

pencil-img

2504

Mi smo z obale tako da ponavadi nimamo prov ful mrzlo.če neštejo teh par dni zdaj ker piha burja ko zmešana!
Ko ni burje.smo odzuni celo dopoldan3-4 ure.
Zdaj pa ko tako piha in zebe kot sto hudičev pa po kakšno urco,seveda se primerno oblečemo!
Lp

clock-img

29.01.2005, 22:12

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Vsak dan smo zunaj minimalno 1 uro in pol,:duda:najraje spi v vozičku, včasih smo zunaj še kakšno uro več, ko postanem vijoličasta:zajcek: od mraza vem, da je čas:(, da se sprehod konča:((, se pa že zelo veselim pomladi:bravo:...

clock-img

29.01.2005, 22:29

clock-img

Anonimen

Midva sva bila tudi te dneve, ko je zelo mrzlo pihalo, vsak dan zunaj. Pa ni bilo nikjer nikogar videti... Saj vem, jaz tudi ne bi šla, če bi se šlo samo zame. Ampak Tibor vedno navija že v avtu, ko se peljeva iz vrtca. Pa ni bilo prav, da sva šla. Sva pridelala vnete učke. Vsaj danes je vse kazalo na to. Bomo videli, kaj bo jutri.

clock-img

30.01.2005, 00:09

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

V vsakem vremenu greva ven, ker se mi zmeša, če bi morala en celi dan ostati noter brez sprehoda. Vsaj nos pomoliva ven na ulico.
Danes sva bila zunaj 1,5 uro. Sicer pa ga oblečem v kombinezon in pokriejem z dvema odejama pa je vroč, ko ga prinesem gor!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem