writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

12.03.2008, 12:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.03.2008, 12:54

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

ojej...zadnji mesec nosečnosti, poroka v juniju.....mislim, da ti bo zelooo vroče zato poskusi z nečim lahkotnim, da bo čimbolj pihal vetrič okoli tebe.....

clock-img

12.03.2008, 13:19

clock-img

Anonimen

Kakšno prisrčno obleko bi jaz dala na sebe. V bistvu nič kaj drugače kot pa če ne bi bila noseča, samo bi rabla več materiala pri trebuhu.

clock-img

12.03.2008, 13:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

12.03.2008, 13:32

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Hojla

Jst nisem bila v zadnjem mesecu, sem imela pa že konkreten trebušček. V Zari sem si kupula krilce z širšim raztegljivim pasom, tako  zelo lahkotno(ni bila nosečniška) in pa top na naramnice. Obute pa sem imela japonke(take bolj nobluser posted image ). Sem se super počutila, ampak sem ga polomila, ker nisem imela s sabo vode in sem skupaj zlezla med ceremonijo. Zato ti prporočam, da imaš v torbici ves čas vodo, pa nekje v senčki se zadržujuser posted image pa kaj sladkega, če ti pade sladkoruser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

12.03.2008, 13:58

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Moja svakinja je bila 14 dni pred rokom, ko je bila prica na najini poroki. Imela pa je oblecene "elegantne" hlace in srajcko. Prav lusna je bila.

Ma, nic ne kompliciraj, obleci se tako, da se bos dobro pocutila user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

12.03.2008, 14:06

clock-img

gaya24

pencil-img

944

V trgovini Kepica (BTC hala A) boš ziher našla junija kaj za poroko. Pa tud H&M nosečniški oddelek bo mel ziher za poleti kakšne oblekice. Je pa sam v Celju H&M kjer majo za nosečnice. Drugač je pa v Grazu v H&M-u še večja izbira

clock-img

12.03.2008, 14:11

clock-img

fragola

pencil-img

3082

Kot sem vidla nosiš dvojčka, pravijo da ponavadi mamice dvojčkov rodijo prej, tako, da mislim, da boš šla na poroko že z otročičkiuser posted image

clock-img

12.03.2008, 14:26

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Ja nosečniške oblekce so ful lušne, pa tudi elegantne hlače za kako tuniko al bluzo lepo stojijo.

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

12.03.2008, 14:35

clock-img

taška30

pencil-img

2758

IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Kot sem vidla nosiš dvojčka, pravijo da ponavadi mamice dvojčkov rodijo prej, tako, da mislim, da boš šla na poroko že z otročičkiuser posted image

user posted image  Na tole sem pa jaz tudi pomislila. Planiraj takšno, da boš mogoče lahko v njej tudi brez ogrooomnega trebuščka.user posted image

clock-img

12.03.2008, 16:15

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Jst bi šla k Dražu da ti nardi kakšno fajn majčko, spodaj maš pa kakšno lahkotno krilo (lahko tud obratno). Potem, ko boš rodila, ti jo pa spet skrčijo. Ampak to jst govorim k sm usekana na Draž, vem da ni vsem všeč. user posted image

clock-img

12.03.2008, 16:37

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Kakšne nosečniške črne hlače in tuniko čez.

Ampak tudi po moje boš takrat že mamica.user posted image

clock-img

12.03.2008, 21:34

clock-img

Anonimen

Jst bi šla k Dražu da ti nardi kakšno fajn majčko, spodaj maš pa kakšno lahkotno krilo (lahko tud obratno).

Dobra ideja :), ce so tudi finance primerne.

clock-img

13.03.2008, 11:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

13.03.2008, 11:49

clock-img

Anonimen

Nosečniške svetle, lahke hlače, ki jih boš že prej in potem lahko nosila.

clock-img

13.03.2008, 14:27

clock-img

dana

pencil-img

1395

Ko sem šla zadnjič mimo Kepice (oz. ena trgovina v hali A) so imeli ful luštne stvari za pomlad in poletje. V vijolični barvi je bila kolekcija ki je bila v izložbi. Potem imaš pa še Popek, pa še eno trgovino, ki je v sklopu Baby Centra v BTC-ju (se ne spomnim imena zdajle). Boš ziher kaj elegantnega in hkrati udobnega dobila.

clock-img

14.03.2008, 12:55

clock-img

atanja

pencil-img

1214

Šivilja se najbolj spalča pa še kot ulito bo ker bo zate delala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem