cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

13.06.2008, 11:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.06.2008, 11:33

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

ma kako pa to da boš dobila otroške za nazaj???
js sem dala vlogo šele prejšnji mesec (imam doma že 9m starega user posted image ) pa ne bom dobila za nazaj user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

13.06.2008, 11:33

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

O, strela... saj ponavadi je tako, takrat, ko najbolj čakaš, kdaj bo nakazano, se ponavadi kaj zaplete user posted image

clock-img

13.06.2008, 11:35

clock-img

srki

pencil-img

9222

Uf, to bodo morali pa na pošti uredit in tudi upam in ti želim, da to čimprej uredijo. Lahko pa da so na CSD kaj zamutili in vročilnica ni šla v prave roke, potem pa se kar naenkrat kje najde, pri čisto tretji osebi.

< Sporočilo je popravil srki -- 13.6.2008 11:36:00 >

clock-img

13.06.2008, 11:38

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Oh, pa res sranje. Daj, pojdi na pošto in malo poizvedi, kje se je vse skupaj ustavilo. A ti si vse po reglcih opravila?

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

13.06.2008, 11:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

13.06.2008, 11:52

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Ja jaz sem naredila vse po reglcih, oz, je šla tašča dvignit mojo pošto s pooblastilom in mojim pasportom. Pošto mam že cca 1m doma, v tem času bi na socialni morali nazaj dobit. Tako da tudi za Žana nisem dobila že 2x.

sandra, za nazaj dobiš če daš vlogo do 90 dni po rojstvu. jaz sem ravno zadnji trenutek oddala., pa potem 1m čakanja na odločbo,... no skratka se je nabralo.

aja.....vidiš js pa sm kr 9m čakalauser posted image user posted image user posted image ma mi je ena baba na CSD-ju preden sem šla rodit,, rekla da ne morem nič prejemat, ker dobivam penzijo po mami-baba me je zafrknila. in pol mi je moja babica rekla da to mi v vsakem primeru pripada
no, okrog 300€ sem pustila državiuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

13.06.2008, 11:53

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

ampak ti boš pa ful dobivalauser posted image user posted image user posted image js nekje 25€/mesec user posted image

clock-img

13.06.2008, 11:58

clock-img

NevenkaP

pencil-img

462

Uf, sranje, sploh, če računaš s tem, da boš dobil denar.
S pošto so res sami problemi, kdaj je že Blejka26 to ugotovila.

clock-img

13.06.2008, 12:08

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

ampak ti boš pa ful dobivalauser posted image user posted image user posted image js nekje 25€/mesec user posted image

Tak znesek je verejtno zato, ker bo še za nazaj dobila.

clock-img

13.06.2008, 12:13

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: srki

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

Tak znesek je verejtno zato, ker bo še za nazaj dobila.

ja sej, sam 800€ za 3 mesece za nazajuser posted image

clock-img

13.06.2008, 12:29

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

Jaz imam do sedaj dobre izkušnje z pošto....in karkoli je kao pošta zafurala, se je kasneje izkazalo, da so bili krivi na kakšnih uradih.
Nazadnje, ko smo čakali rojstni list...ko je šel mož osebno po novega...je imela prejšnjega še v pisarni.

Upam, da boste čimprej uspešno rešili.

clock-img

13.06.2008, 14:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

13.06.2008, 14:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

13.06.2008, 15:44

clock-img

ninataja

pencil-img

434

Moj dragi pravi, da v službi kjer on dela 1/5 pošte ne prispe k naslovniku ... user posted image
Tako da bodo začeli evidenco delati z naslednjim mesecem.
Žal je pošiljanje pošte za podjetja kar precejšnji strošek (poštnina) in si res ne morejo privoščiti ponovnega pošiljanja pogodb, računov.

Za cilj si vedno izberi luno. Saj če padeš še vedno pristaneš med zvezdami.

clock-img

13.06.2008, 17:20

clock-img

Anonimen

Ko je nazadnje raho pošiljala več paketov naenkrat, v mehurčkastih kuvertah, jih je pol prišlo strganih, dveh ni bilo, enega so ji pa nazaj vrnili - strganega in MOKREGA. user posted image

clock-img

13.06.2008, 20:08

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Ko sem jaz dala vlogo za otroške, sem čez dva dni poklicala, če so dobili, pa mi je gospa na drugi strani telefona rekla, ja seveda in da naj imam malo več zaupanja v pošto.

No sedaj pa tvoj mail.

Nalin upam da boste čimmprej uredili. A sta zdaj oba zdrava? Sem močno držala pesti ko ste preživljali hude čase.

clock-img

13.06.2008, 21:22

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

Nalin si dobila???

clock-img

13.06.2008, 21:25

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

No meni so pa en paketek zafurali, sem celo zavarovala na poškodbe, pa so mi priporočeno zafuraliuser posted image bilo pa je moje ročno delo-kipecuser posted image

Ojoj.

saj denar se bo pa menda uredil.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem