writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

16.07.2008, 12:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.07.2008, 12:53

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Ne vem, kaj je bolj ugodno. Vendar če bi se sama odločala bi raje vzela kredit, saj je v tem primeru avto moj že od samega začetka. Če se slučajno kaj zalomi pri odplačevanju, mi ga vsaj ne morejo kar odpeljat.

clock-img

16.07.2008, 15:44

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

kot je že napisala anciM bi se tudij jaz odločila za kredit, saj pri leasingu avto ni tvoj dokler ga do konca ne odplačaš. čeprav če bi dobila leasing veliko ugodneje kot kredit, bi se pa verjetno vseeno odločila za njega.

clock-img

16.07.2008, 20:45

clock-img

Anonimen

kaj je bolj ugodno - leasing ali kredit, pri znesku 8.000 €  ??

Prakticno enaki zneski pridejo.

clock-img

16.07.2008, 20:46

clock-img

Anonimen

Ne vem, kaj je bolj ugodno. Vendar če bi se sama odločala bi raje vzela kredit, saj je v tem primeru avto moj že od samega začetka. Če se slučajno kaj zalomi pri odplačevanju, mi ga vsaj ne morejo kar odpeljat.

Tudi v primeru kredita moras poplacati dolg. Ce ga ne s prodajo avta, ga pa s prodajo (ali rubezem) cesa drugega.

clock-img

17.07.2008, 10:24

clock-img

PinkaPolonka

pencil-img

42

IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

kaj je bolj ugodno - leasing ali kredit, pri znesku 8.000 €  ??

Nič od zgornjega...saj v dobi 5-ih let preplačaš avto vreden 8000 € v najboljšem primeru za cca. 2000€.

Vsak mesec daj na kupček (namesto za kredit) npr.: 200 € in si ga kupi za gotovino.

Samo moj predlog... 

clock-img

17.07.2008, 14:08

clock-img

mighi

pencil-img

71

Se strinjam s predodnico, da je kredit za avto user posted image

Avto z leti zgublja vrednost, kredit pa rase...za nepremičnino še razumem. Tudi kredit oz. leasing je treba vračat. Zakaj ne rajši najprej šparat, potem kupit.

Za 5 tisoč € dobiš že dober rabljen avto, če ga že moreš menjat ( npr. http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2187235)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem