writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

27.02.2005, 14:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.02.2005, 14:42

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Hmmm...jaz sem bolj skeptična grede teh stvari:zmeden:

clock-img

27.02.2005, 15:46

clock-img

Mojca P.

pencil-img

688

Vem samo, da Vitint white ni primeren za nosecnice in dojilje:(.
O efektu pa se nisem nic slisala. Seveda razen hvale:bravo: v reklami.
:rozica:

clock-img

27.02.2005, 16:54

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Pojdi k zobozdravniku- tudi on ti lahko da posebno belilo in 'šablono' in potem ta postopek opraviš sama doma. Vse to za zgornjo čeljust (lahko vzameš tudi še za spodnjo) stane 12-14.000 sit. Sem se pozanimala, ampak preizkusila še nisem.
Drugače pa je zelo zanesljiva pri beljenju zob Amwayeva zobna pasta Glister, vendar moraš pri njeni uporabi zelo paziti (ne umivati zob samo z njo), sicer si lahko ob sklenino oz. dobiš zobe gladke kot steklo:)

LP

clock-img

27.02.2005, 17:46

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Moja zobarka je razložila, da so zobje takšne barve kot pač so in jih je treba takšne pustit, sicer se poškodujejo. Isto kot lasje, če jim hočeš barvo spremenit. S to razliko, da uničeni lasje izrastejo, zobje pa žal ne. Meni se zdi logična razlaga...

clock-img

27.02.2005, 18:15

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

...pol bos pa tkole zgledala 8)...

clock-img

27.02.2005, 19:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

27.02.2005, 19:51

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Jaz sem zelo skepticna glede tega. Sploh ker se mi zdi, da je vecina teh zadev zelo agresivnih do sklenine. In potem so zobje dosti bolj obcutljivi za karies in hitreje propadajo.

Ce imas obloge od zobnega kamna, ti priporocam, da ti poseg opravi kar zobozdravnik. Vecina zobarjev ima napravo za odstranjevanje kamna. Sicer poseg stane par jurjev, je pa strokovno opravljen..

Druga alternativa je pa zobna krema od Wellede, ki ima noter sodo bikarbono in prav lepo odstranjuje zobne obloge.. Krema je Sole in je v modri skatlici. Je pa prevec slanega okusa in marsikdo je zaradi tega pac ne mara.. :)

clock-img

27.02.2005, 20:05

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

27.02.2005, 20:15

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Ti ljudje v reklamah, pa filmski igralci ima VSI porcelanaste prevleke. Njihove lastne, zdrave zobe si dajo pobrusit in potem gor naredit porcelanaste srajcke. Tisti zobje niso njihovi. Seveda pa obstajajo tudi ljudje z zelo belimi zobmi, vendar je to ful redko..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem