writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

17.07.2008, 14:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.07.2008, 14:19

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

o marija, pa res zgleda kot dojenčekuser posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

17.07.2008, 14:31

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

ja čisto tak zgleda, kot praviuser posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

17.07.2008, 14:32

clock-img

Mešamdrek

pencil-img

1265

IZVIRNO SPOROČILO: Nalin

Link

le kak niso vedeli da je lutka, če se pa dojenček ni premikal. Samo žalostno da je pri njih tako reševanje otrok navadauser posted image , to pomeni da se toneprestano dogajauser posted image user posted image user posted image

Verjetno so mislili da je nezavesten.user posted image

clock-img

17.07.2008, 15:18

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Zgleda kot pravi. Čisto enak dojenček.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

17.07.2008, 15:19

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

OMarija pomagaj,pa saj to je kot pravi dojenček.Me je kar groza kaj se ljudje še ne bodo izmisliliuser posted image

clock-img

17.07.2008, 15:28

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

Jaz bi tudi mislila, da je pravi dojenčekuser posted image

clock-img

17.07.2008, 16:06

clock-img

maya2

pencil-img

1957

Saj so prav ukrepali, jaz ne bom nikoli pozabila k je bilo v Beogradu prvenstvo v košarki in sta si mamica in očka na vsak način hotela ogledat tekmo in sta 3 meseca starega dojenčka pustila spati v parkirni garaži, ko se je zbudil je bilo pa hudouser posted image user posted image meni ne bo nikoli jasno kako sta lahko to storilauser posted image user posted image Pa menda ja ni ena tekma bolj pomembna kot otrokuser posted image user posted image user posted image

clock-img

17.07.2008, 16:54

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

IZVIRNO SPOROČILO: maya2

Saj so prav ukrepali, jaz ne bom nikoli pozabila k je bilo v Beogradu prvenstvo v košarki in sta si mamica in očka na vsak način hotela ogledat tekmo in sta 3 meseca starega dojenčka pustila spati v parkirni garaži, ko se je zbudil je bilo pa hudouser posted image user posted image meni ne bo nikoli jasno kako sta lahko to storilauser posted image user posted image Pa menda ja ni ena tekma bolj pomembna kot otrokuser posted image user posted image user posted image   Verjemi da se tudi taki pacienti najdejo, kerim vse več pomeni kot pa otrok, ki lahk spi v avtu, saj je na suhem in čistemuser posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

17.07.2008, 17:37

clock-img

madela

pencil-img

4734

Joj,tale dojenček pa res zgleda,kot pravi otroček. Meni je prav srhljivo...bolj ko gledam sliko,bolj me je groza.
Sicer pa ne vem,kaj starši razmišljajo,da puščajo svoje otroke v avtu. Tole je bila res lutka,vendar pa so danes spet poročali o očetu,ki je "pozabil"skoraj 3 leta starega otroka v avtu. Ta pa je zaradi dehidracije umrl.
Groza in žalostno! user posted image user posted image  Ko bi le te solze kaj pomagale  user posted image

http://www.zadetek.si/rna_kronika/1801/umrl_v_razbeljenem_avtu

< Sporočilo je popravil madela -- 17.7.2008 17:39:09 >

clock-img

17.07.2008, 18:43

clock-img

janjja

pencil-img

1078

Jaz bi pa tole ki te lutke dela zaprla. To so lutke za v muzej ne pa za prodajo. Če je ta dojenček res lutka potem je za v oni muzek v Londonu al kje je ko so not voščene lutke.
Meni je to grozno in nedopostljivo da se delajo takšne kopije dojenčkov, kaj si bodo še izmislili...

clock-img

17.07.2008, 18:47

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

Joj zgleda čisto pravi. Tak nebogljenček deluje.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

17.07.2008, 19:34

clock-img

Anonimen

če prav razumem bistvo te "novice" niti ni v tem, da so policisti rešili lutko ampak da lutka izgleda kot pravi dojenček...Dobra reklama za žensko, ki jih izdeluje.user posted image

clock-img

17.07.2008, 19:44

clock-img

Anonimen

Pa je res ko prava.

clock-img

17.07.2008, 19:50

clock-img

Anonimen

Neverjetno isti ko pravi. Kaj če bi bil po vrhu vsega še tak ko one lutkice, na katerih lahko vadiš, če si dober starš (če to lahko sploh vadiš). Lutkice jokajo, in računalnik beleži, če jih cartaš, hraniš ipd. Potem pa res ne bi vedu, kaj ljudje prenašajo okoli. Umetni otroci. To dejansko JE malo srhljivo.user posted image

clock-img

17.07.2008, 20:13

clock-img

viv_

pencil-img

9144

IZVIRNO SPOROČILO: janjja

Jaz bi pa tole ki te lutke dela zaprla. To so lutke za v muzej ne pa za prodajo. Če je ta dojenček res lutka potem je za v oni muzek v Londonu al kje je ko so not voščene lutke.
Meni je to grozno in nedopostljivo da se delajo takšne kopije dojenčkov, kaj si bodo še izmislili...

A prosim te lepo no??? Zakaj pa v zapor? Zakaj pa to nedopustuno?

In ne kaj vse si bodo še izmislili, kaj vse so si že izmislili?!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

18.07.2008, 09:01

clock-img

BarbaraE

pencil-img

1261

Pismo, res. Kot pravi dojenček.

clock-img

18.07.2008, 10:08

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Jaz bi pa takšno lutko takoj imela!!! Mi je full všeč.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem