writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

03.03.2005, 20:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.03.2005, 21:22

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Hvala za trud. Upam, da se je Celje kaj nalezel popusta.

clock-img

03.03.2005, 21:36

clock-img

@dasa@

pencil-img

65

ba a lahk prašam z mami nameravava pridt pa d se nava iz kranja vozile zastonali kaj veš a majo šlaščke??? take do kolen k ga nujno rabmo k je u nedelo birma pa je zdej tkooooooo mrz rata:((

clock-img

03.03.2005, 22:03

clock-img

india

pencil-img

5342

@dasa@, Beneton jutri zapira vrata ...v MB, grem pa jaz takoj zjutraj, pa ti sporočim, ampak ne verjamem, baje imajo za večje več , da je za tamale že skor razprodano!:miska:

clock-img

04.03.2005, 08:42

clock-img

@dasa@

pencil-img

65

MISKA01, no če imajo za večje več še toliko bolje,ker nisem prav suha:)-...upama da imajo še kaj ker smo res že ves prebrskali pa nikjer več ni plaščkov..saj se roba počasi že menja:(

clock-img

04.03.2005, 11:09

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Ba, hvala za opozorilo:bravo:.
Sem ravnokar prišla domov iz uspešnega nakupa: dve oblekci, eno krilce (velikost 8 )5.700 sit.:sloncek:
Za deklice imajo še največ v velikosti 8 in 10. Prav tako za fante. Za fantke številke dva niso imeli nič - vsaj jaz nisem nič našla. Na oddelku za bebice so imeli še kar nekaj robe, ampak nisem natančno gledala, kaj pravtaprav imajo.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem