writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

17.09.2008, 21:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.09.2008, 21:51

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

NIsem ziher za plačilo (ali je obvezno ali ne). Je pa običajno tako, da se da zmenit za več potnih stroškov na račun nižje plače... (manj davkov)

No, vmes sem že zbrskala... JE obvezno (ni pa opredeljeno KAJ mu mora plačat - lahko tudi javni prevoz, seveda). Upam, da sem prav to izbrskala user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 17.9.2008 22:01:01 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

17.09.2008, 22:10

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

ZDR in KP.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

18.09.2008, 07:18

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

moj je delal pri privatniku v ljubljani, vozil se je prav tako iz celja. potne stroške je dobil za razdaljo domžale-ljubljana. ko so delali viške v firmi, je letel prvi, ker je bil iz najbolj oddaljenega kraja user posted image

clock-img

18.09.2008, 07:58

clock-img

vcugmas2

pencil-img

145

potni stroški so zaenkrat še obvezni, mislim da če si oddaljen od delovnega mesta manj kot 3km v tem primeru jih ne dobiš in  če delodajalec zagotavlja in plačuje javni prevoz jih tudi ne dobiš.

Pa še to potni stroški so običajno 60% mesečne karte, na začetku moraš delodajalcu nesti potrdilo koliko stane vozovnica v eno smer.

Saj zdaj večnoma delamo pri privat firmah, jaz naprimer dobim 60% moj pa dobi 100% mesečne karte. Je zelo različno. Poleg tega pa je je tvoj bil na razgovoru potem se je zagotovo pozanimal glede plače, malce, potnih in delovnega časa. To je osnova, ki mora biti takoj dorečene, drugače pa tako piše v pogodbi.

clock-img

18.09.2008, 10:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem