writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

29.10.2008, 17:43

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.10.2008, 20:32

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Nimam izkušenj, bi pa tudi jaz to nabavila, če bi bilo treba. Se mi zdi fajn rešitev. Na e-Bayu recimo jih imajo za male denarje, 15-20€, nekaj takega.

Aja, saj res, imam izkušnje. V eni gostilni so imeli leseno varijanto tega. Super stvar, samo tista lesena reč je bila svinjsko draga. No ja, našemu tamalemu smo letos na morju, ko je imel 2 leti, za pod rit nabavili kar en tavelik zavitek wc papirja, pa je bilo tudi čisto vreduuser posted image .

clock-img

29.10.2008, 22:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.10.2008, 22:15

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

50, uh, dragouser posted image . Če pomisliš, da Antilop stane 15€user posted image . Sem šla gledat zdaj na nemški eBay, pa tistih, ki sem jih jaz gledala pred kakim letom, ni več. Sem pa našla TOLE in TOLE. Če ni preveč poštnine, zna biti ugodneje. 

clock-img

30.10.2008, 01:50

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Jaz imam podobno zadevo, samo da je od Fisher price in mi je zakon. To sem kupila kot naš prvi stolček, zato ker nimam dovolj prostor za sedež ala prima pappa. Sem pa dala takrat zanj 25 al 35€ v Toysu.

LP Tina

clock-img

02.11.2008, 07:26

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Pa se ne bojite da bi se otrok prekucnil s stolom vred?Moj se ful tega boji.Nameraval sem prodati ta velik stol na kolesih  ina kasneje nabaviti ta nastvaek, pa je mojga na smrt strah, da ta zadeva ni varna.
Kaj menite ve.Koliko kg zdrži?

clock-img

04.11.2008, 12:47

clock-img

LEVASI

pencil-img

87

Jaz sem kupila Sack 'n seat v pikapolonici se mi zdi za manj kot 30 € in je super zadevica. Zgleda pa takole: http://otrocarije.blogspot.com/2007/11/prenosni-stolek-za-hranjenje.html

Uporabljamo ga za našo 14 mesecev staro punčko in je fino ker ti ne zasede nič prostora, uporabljamo pa ga pri babici ko je tam v varstvu, doma imamo namreč trip trapa ampak mi je ta vrečka bolj všeč.

LP

Naša prva princeska se je rodila 9.9.2007.
Druga princeska pa nas je osrečila 6.11.2009.

clock-img

04.11.2008, 14:15

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Mala žirafa, ne vem, kaj bi ti odgovorila. Otroka v nobenem stolčku ne smeš pustiti nenadzorovanega; sigurno so "celi" stolčki bolj stabilni, ampak tudi tam se lahko skipajo, verjemi.

Levasi, mi imamo tudi Sack'n'Seat. Sicer je zelo fajn, ker ga lahko nosiš s sabo, ne gre pa na vsak stol (če je naslonjalo previsoko, ne gre), otrok pa za mizo sedi prenizko in naš tamali je parkrat kljunil mizouser posted image . No, to se potem rešuje s paketom wc papirja pod ritjouser posted image . Tole je pa naš mali pred dvema letoma v Sack'n'Seatu : KLIK

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem