writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

11.11.2008, 21:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.11.2008, 21:43

clock-img

tia12

pencil-img

883

Svetujem ti, da počakaš. Potem pa še enkrat izmeriš dioptrijo, vsaj ne boš metala denarja za brezveze stran.
Kako pa kaj nosečnost?
Pa lp

clock-img

11.11.2008, 21:43

clock-img

pob@linček

pencil-img

233

Na tvojem mestu bi raje pocakala ker se to kar velikokrat zgodi.Tudi ce se ti prvic ni.Meni se tudi ni nic spremenila.Imam pa -2.LP

mami in oci je najlepsi poklic za celo zivljenje

clock-img

11.11.2008, 23:06

clock-img

Jelcy

pencil-img

436

Meni se je v 4. mesecu poslabsala dioptrija za -0.50. Po porodu sem imela obcutek, da je se slabse...pa se je stanje umirilo, ni se poboljsalo...pred nosecnostjo sem imela -4, zdaj pa imam -4.50...slepa sem tako al takouser posted image

Pocakaj do poroda in se dlje, da se hormoni uravnajo, pol bos videla dejansko sliko, skoda je kupovat nova ocala, dokler se stanje ne umiri.

clock-img

11.11.2008, 23:41

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

ko smo glih pri dioptriji, me zanima nekaj drugega, a ni nekaj tudi če imaš zelo visoko dioptrijo, da ni priporočljiv porod, potem naredijo CR,....če katera kaj ve o tem, nekje sem slišala, zdaj me pa zanima če je res, sej lahko da sem mimo usekala pa vseen sm prašala.
Ker sama imam za moje pojme visoko dioptrijo, višjo kot ste jo ve zdaj naštele,...

clock-img

12.11.2008, 07:51

clock-img

mitziw

pencil-img

45

Jaz imam precej visoko dioptrijo (-12) in sem šla na pregled po navodilu ginekologinje. Ugotovili so, da navkljub slabemu stanju oči (začetni odstop mrežnice) lahko rodim po naravni poti, po porodu pa se mi dioptrija (prvič v življenju) ni spremenila. Zgleda, da ni pravila o tem, ali porod vpliva na dioptrijo.

clock-img

12.11.2008, 08:11

clock-img

dana

pencil-img

1395

niia si isto sprašujem kot ti. Sem pa že zdajle med nosečnostjo opazila, da se mi je vid poslabšal. Ampak bom vseeno počakala do poroda in šla potem čez kake 3 mesece na pregled in po nova očala.

clock-img

12.11.2008, 08:14

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Oči po porodu niso v  najboljšem stanju, tako svetujejo očala šele po enem letu po porodu, ker prej rezultati niso dokončni. Je pa res zoprno.

clock-img

12.11.2008, 08:39

clock-img

Jelcy

pencil-img

436

Ma glej slisala sem vse mogoce na to temo. Kot sem ze rekla imam dioprtijo -4,50 na obeh oceh, nosim pa lece. Slisla sem, da jih moras pri porodu dat dol. Ko sem sla rodit, sem babici omenila, da imam lece pa me je samo cudno pogledala. Rodila sem naravno z lacami v oceh in na sreco ni bilo nobenih posledic.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem