writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

27.12.2008, 20:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.12.2008, 20:28

clock-img

benika

pencil-img

7793

Pri nas se obdaruje ožja družina (starši, sestre) ter babice. Malenkostna darila imam pripravljene tudi za najožje prijatelje. Ostalih pa ne obdarujemo.

clock-img

27.12.2008, 20:39

clock-img

Anonimen

OJ ja mi se tut obdarujemo v najožjem družinskem krogu.
Pa za kakega prijatelja oz. prijateljico kaka malenkost.
lp

clock-img

27.12.2008, 20:44

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Letos smo se obdarovali le v ožjem družinskem krogu, največ daril je itak dobil naš mali user posted image   kakšno malenkost pripravim tudi za prijatelje, če pridejo na obisk. 

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

27.12.2008, 21:21

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Dam tistim, za katere čutim, da si želim jim dati darilo. Dam toliko, kot čutim, da si želim dati ali pa toliko, kot imam tisto leto denarja. user posted image Če sem zelo brez denarja, so darila bolj skromna, kaj češ. Kar nekaj v tri dni je pa brez veze. Mi si v bistvu ne menjamo kaj dosti flaš. Edino steklenice olivnega ali bučnega olja, te pa romajo h komu včasih za darilo.user posted image

clock-img

28.12.2008, 07:06

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Pri nas se obvezno obdarujemo samo v družini (torej jaz, Kamikaza, oba otroka in Gospa Pes - slednja nam ne podari nič materialnega user posted image , ampak samo mi njej), večinoma kupimo kakšno simbolično darilo Kamikazinim staršem (oni pa predvsem otrokoma), svakinja in svak ne dobita nič, ker smo skregani user posted image , drugače pa darila damo samo tistim, ki jih dajo tudi nam. Peščica ljudi pa je, katerim damo, ne glede na vse.

clock-img

28.12.2008, 08:51

clock-img

tjašun

pencil-img

166

Samo  otroci, ostali smo že nekaj let zmenjeni, da se ne obdarujemo. Prijatelji pa so se že navadili, da prinesejo le otrokom (malenkost),sladkarije tako ali tako odpadejo, vino pa pride tudi pravuser posted image .

clock-img

28.12.2008, 09:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

28.12.2008, 10:43

clock-img

s.

pencil-img

639

Obdarujem: mamo, očeta, sestro, sestrinega možakarja, nečaka, mrzlo sestrično in njenega, pa 2 kolegice z družinama, pa še šefu kako pozornost.
Ostali dobijo kaj priložnostnega ( vinček, žganje, sladkarije, čajčke)- zavisi od tega, kako naša srečanja nanesejo in kolk dinarčkov prihranim za darička.
Že ene tri leta ne pretiravam ( čeprav kar nekaj nanese, če potegneš črto). Ampak, komu imam namen podarit, me kar potegne in se ukvarjam s tem.

clock-img

28.12.2008, 10:46

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Darila dobijo samo otroci. V bistvu mi grejo iz leta v leto bolj na živce ti prazniki ravno zaradi te obsedenosti kaj komu dati, kaj bo kdo dobil,... brezveze v glavnem.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

28.12.2008, 10:48

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Obdarujemo se z njegovimi in mojimi starši ter z mojo babico ter moževim dedkom, kaka malenkost (koledar...)nikoli ne pretiravamo z darili.

clock-img

28.12.2008, 16:12

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Obdarujemo se samo ožja družina in nekaj prijateljev. Pa zaposlenim dam kakšno malenkost....no, saj so vsa darila bolj simbolična, samo pri otrocih se bolj "izprsimo".

Za "naključne" znance, prodajalke, frizerje, zdravnike...in kaj vem koga še.....pa nimam nič. Saj tudi oni nimajo zame nič, pa tudi potrebe ni, vsaj iz moje strani.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

28.12.2008, 18:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

28.12.2008, 18:16

clock-img

Gina

pencil-img

12402

V tem primeru, valla, dam kaj majčkenega ponavadi tudi jaz nazaj. odvisno od situacije. Rajši kaj poklonim kot ne. To pa zato, ker mi je ful lepo ljudi obdarovat. Nikdar ne računam s tem, da se komu zdi kakšno darilo zanič, pa da ga raje ne bi dobil, kot sem brala tukaj na rr-ju v enih temah.

clock-img

29.12.2008, 09:54

clock-img

Anonimen

A v takem primeru pa ponavadi ne dam nič nazaj sej doma nimam nobenih zalog.

clock-img

29.12.2008, 10:28

clock-img

Anonimen

Midva imava vedno "višek" oz. rezervo če kkšn tak slučajno prideuser posted image .
Vino, kofe in čokolada.
Se vsaj tistih miljon flaš cenenga vina k ga dobiva rešimuser posted image

clock-img

29.12.2008, 10:44

clock-img

1ksantipa

pencil-img

128

Kako se obdarujemo?
Vzameš darilo in ga daš dotični osebi, ki jo želiš obdarovat.
No, to je pri nas samo sin. Ostali naj pa si sami kupijo darilo, če ga hočejo. Ne vem, v čem je fora tega obdarovanja????
Pa skoz neke teme o obdarovanju. In tako opevana recesija?
Če bi bil folk malo bolj razumen, bi lahk ogromno privarčeval že tu, madona.

clock-img

29.12.2008, 21:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

29.12.2008, 22:32

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Ne, jst ne dam nič obiskom ko pridejo. Seveda pa vedno kaj nesem, če grem sama na obisk.
Razen če se mi že prej napovejo kakšni obiski z otroci, grem za niih kupit kakšno malenkost.

clock-img

29.12.2008, 23:25

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Na veliko obdarujemo otroke.  Med seboj ožji si podarimo kakšno pozornost, prijatelji se ne obdarujemo ampak se že tradicionalno dobimo in si pripravimo en dober žur. Kolobarimo. Vsako leto smo pri drugih. Letos smo imeli grill varianto božičkovanja.user posted image

clock-img

30.12.2008, 12:17

clock-img

čipka

pencil-img

1652

Obdarujemo se samo ožja družina in nekaj prijateljev. Pa zaposlenim dam kakšno malenkost....no, saj so vsa darila bolj simbolična, samo pri otrocih se bolj "izprsimo".

tudi pri nas je tako.

in valla, tvoje vprašanje...ja si pol kr izmenjujemo, ker če kdo "nenapovedan" pride in nekaj prinese, potem damo tudi njim nekaj-malenkost, ker se počutim bed če ne dam nič. ah...bo že..takšna sem.

my little babygirl - moja največja sreča
-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem