cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

09.01.2009, 18:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.01.2009, 18:37

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

na rami ali na mojih prsih oz trebuhu

clock-img

09.01.2009, 18:49

clock-img

onur

pencil-img

2700

moja tudi kadar zaspi ga ne podere. pač pustim, da spi naprej.

clock-img

09.01.2009, 20:19

clock-img

majaS80

pencil-img

215

Tudi moj je prva 2 meseca takoj zapal in nikakor ni podrl kupčka, je pediatrinja rekla naj ga ne mučim in ne zbujam če lepo zaspi, sploh ponoči. Ko pa se prebudi pa ne pozabi probati takrat, preden ponovno začne jesti.

Ko bo pa malo starejši pa tak ne bo več takoj zaspal nazaj....

LP

MajaK

clock-img

09.01.2009, 20:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.01.2009, 20:41

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Metulj333, najprej seveda iskrene čestitke vsem vpletenim ob rojstvu malega Jana. user posted image  user posted image

Kar se pa tiče podiranja kupčkov - mi smo vedno ful vztrajali - podirali smo jih na rami, vendar ni bila nikoli prav vržena čez. Trepljali in masirali smo jo po hrbtu od ritke navzgor in nazaj navzdol... če pa tudi to ni delovalo, smo jo dvigovali na ramo, pa spet nazaj v ležeči položaj itn.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

09.01.2009, 20:51

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Nič se preveč ne obremenjuj s podiranjem kupčkov - jaz sem se tudi od začetka, ker so vsi govorili, kako zelo pomembno je, da user posted image  podre kupček, potem sem pa nekje prebrala, da če user posted image  med dojenjem zaspi, potem mu že nič ne manjka. Če bi jo zrak tiščal v trebuščku itak sploh ne bi zaspala. Moja je tudi očitno tako lepo jedla, da ni nič zraka pogoltnila, ker smo prve mesece uspeli podreti kupček samo na "vsake svete cajte", pa še to je običajno bil taki, da nisem vedela, če je sploh bil, ali se mi je damo zdelo. user posted image   Če je zaspala, sem jo kar pustila, naj spi in je nisem zbujala zarad kupčka, ker ga itak sploh ne bi podrla. Se mi zdi, da med dojenjem user posted image  dosti manj zraka pogoltnejo, kot pa če jedo po flaški - razen če res zelo hlastajo - in potem v bistvu nimajo kaj "podirat".

clock-img

09.01.2009, 22:16

clock-img

misa4

pencil-img

637

Moj tudi ni, pa mi je patronažna rekla da je možno, da sploh ne poje toliko zraka, ker je dojen.

clock-img

09.01.2009, 22:21

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Mi smo tudi imeli velike težave, ko je bil še majhen. Ni podiral in non stop polival. Sva imela samo modne revije. Zdaj ga podre takoj oz. zelo hitro. Če malce traja, ga dam kar kravce past in ga lepo podre. Drugače pa na ramah, pa ne previsoko. Če pa mi zaspi, ga kar dam nazaj v posteljico, ker ga takrat nikoli ne podre. Sej bo!

clock-img

09.01.2009, 22:23

clock-img

Anonimen

Naša je bila dojena in smo imeli že od vsega začetka probleme s kupčki. Zvečer npr. ko je šla spat, smo jo najmanj 3x dvignili, da je še spahnila zrak ven, še večkrat pa polivala potem.
Ni pravila tukaj če je otrok dojen ali na flaši. Eni otroci preprosto ne morejo imet v sebi zraka. Naša user posted image tud prdela ni zelo dolgo, tja do enga 4 meseca. Enostavno ni prenesla niti majčkeno zraka v sebi in je blo včasih prav mučno. Pa sm ose trudili na vse pretege, podirali smo ga tud 20 minut po dojenju. Pa včasih še ni šlo. In zaredi teh težav je zelo s težavo zaspala zvečer. Se je prav matrala.
Zdaj, ko smo na GH je miljonkrat bolje, saj kar sama podira kupčke, kot star dec. Pa sedi sama, zato je toliko bolje.

Sej sčasoma vidiš kaj ga muči otroka. Eni pač z lahkoto zaspijo brez podiranja kupčka.Eni pa pač ne.

clock-img

09.01.2009, 22:26

clock-img

Anonimen

No, naj dodam, da še zdaj ko je na flaši zvečer, lepo podre kupčka, gre spat. Po eni uri spanja se zbudi in kliče, da kdo pride k njej. Jo dvignem in spet podre kupčka . Se še vedno kdaj zgodi, da jo pač moti zrak v želodčku.

clock-img

10.01.2009, 13:28

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

najin fantek je tudi imel malce težav z podiranjem kupčka. pediater mi je svetoval, če ne podre kupčka da ga dam ležati na levi bok za 15 min in potem spet poskusiva. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem