cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

21.04.2005, 11:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

21.04.2005, 13:02

clock-img

dix

pencil-img

897

clock-img

21.04.2005, 20:05

clock-img

petra*

pencil-img

68

Ojla,
to so POhištvo Brežice.
Zelo kvalitetno in raznoliko pohištvo - vsaj nam,
Lp PEtra

clock-img

21.04.2005, 21:10

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Garant Polzela ima mislim, da najbolj zanič pohištvo,...

Čez kakšno leto bomo tudi mi menjali pohištvo v otroški sobi, čeprav je sedanje staro komaj tri leta, samo potem bosta dva pa bomo menjali sobe,... Me pa skrbi kje bomo kaj primernega našli glede na to, da je vse v kombinaciji z rjavo barvo, ki nama z možem ne potegne,... :zmeden2:

clock-img

21.04.2005, 21:34

clock-img

Taša

pencil-img

1229

Proizvajalec je Novoles Brežice.. Mi smo pred cca. 2 meseci kupili otroško sobo Mavrica... Super zadeva...in še cenovno kolikor toliko.. Imajo jo pa v barvi modre, zelene in rumene...

clock-img

21.04.2005, 21:36

clock-img

Taša

pencil-img

1229

Še internetna stran http://www.novoles.si/main.php?domena=skupina !!! Če potrebuješ še kakšno inf. pa mi piši privat.. Našo sobico pa si lahko pogledaš v našem albumu!!!

clock-img

21.04.2005, 22:28

clock-img

dix

pencil-img

897

mi imamo tudi mavrico, se mi zdi super. sem vzela od vsake barve malo (zelena, modra, oranžna in javor) in pomešala in je popestrilo sobo! Pri alplesu npr. ne moreš kombinirat barv. Omare pa so kvalitetne!

clock-img

22.04.2005, 11:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem