writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

21.02.2009, 16:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

21.02.2009, 20:07

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

Je možno, da že razume pomen besede oziroma, da jo načrtno uporablja?

Po moje razume, da boš prišla, če bo rekel mamauser posted image . Pravega pomena pa verjetno še ne.

clock-img

21.02.2009, 20:14

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Moj mlajši sinje star 10 mesecev in pol in nisem prepričana, da z ma ma misli mene.
Včasih ko me vidi reče ma ma, potem pa vidi moža in reče isto. Ampak verjetno ni daleč od tega.

clock-img

21.02.2009, 20:26

clock-img

mulan

pencil-img

236

Naš 15 mesečnik je komaj zdaj dojel, da sem jaz mama, in še to verjetno zato, ker ga je ta starejša  vedno popravljala, če je rekel meni tata, partnerju pa mama. Zdaj, ko pridem npr. domov, teče k meni in govori mama, mama, mama. Prej je pa samo tekel in vriskal.

clock-img

21.02.2009, 20:28

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

Je možno, da že razume pomen besede oziroma, da jo načrtno uporablja?

Po moje razume, da boš prišla, če bo rekel mamauser posted image . Pravega pomena pa verjetno še ne.

Po moje tudi.

clock-img

21.02.2009, 20:32

clock-img

beyba

pencil-img

2002

moja je stara skori 8 mesecev, pa ji rečeš kje je oči, pa pogleda mojega, pa vpraša babi kje je mami pa pogleda mene, pa tko naprej tako da mene, kot mamo, očija in babi , pa nečakinjo ano pa dedija-ve kaj katera beseda pomeni pa koga mora pogledati...ko pa govori mamammamamma pa mislim da ji še ni jasno kaj to pomeni...

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

clock-img

21.02.2009, 20:45

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: beyba

moja je stara skori 8 mesecev, pa ji rečeš kje je oči, pa pogleda mojega, pa vpraša babi kje je mami pa pogleda mene, pa tko naprej tako da mene, kot mamo, očija in babi , pa nečakinjo ano pa dedija-ve kaj katera beseda pomeni pa koga mora pogledati...ko pa govori mamammamamma pa mislim da ji še ni jasno kaj to pomeni...

Pri nas je isto. s tem da sem par dni nazaj doživela ko me je tamala poklicala zjutraj in rekla amam. Se je najedla in zaspala kot polhek nazaj.

clock-img

21.02.2009, 20:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

21.02.2009, 20:51

clock-img

Anonimen

Ker tudi že kak mesec govori AM AM, kadar je lačen, je očitno to povezal, da hranjenje oz. lakota je AM AM.

Verjetno je to eden najlazje izgovorljivih zlogovov za dojencka. V anglescini je isto "mam", ce zapisem kot se govori, v francosciji enako. Po moje nima nobene povezave s pomenom, vsaj na zacetku ne, ampak gre za povezavo med besedo, ki jo zmore, in ugodjem, ki odgovori na to besedo, ki sta obicajno ali mama ali hrana.

clock-img

21.02.2009, 20:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

22.02.2009, 13:28

clock-img

katicka

pencil-img

280

in kdaj bi naj začel otrok govoriti.moja je bila stara osem mesecev pa še nič ne govori razen zlogov pa še to bolj tak.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem