writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

28.04.2005, 10:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.04.2005, 10:23

clock-img

total

pencil-img

4453

Ja verjetno so res zobki,saj bo,mi smo pa danes celo noč spali,kar ne morem verjet:bravo:

clock-img

28.04.2005, 10:44

clock-img

Mojca P.

pencil-img

688

Lahko so zobki!!. Ziga jih ima zdaj ze sest in vsi so ga fuul matrali. Uporabljamo sicer Calgel, ampak ponoci to ni pomagalo:grrr:.
Zdaj tri dni spi v svoji sobici in ceprav me je bilo totalno strah, da bo zbudil vse sosede:((, je spal celo noc:bravo:. V skoraj desetih mesecih je to mogoce petic???

Ce spet ne boste spali, menim, da k zdravniku sicer ni potrebno (ce nima ravno vrocine in se to vsaj tri dni zaporedoma), ti pa priporocam, da ce res ne gre drugace (da si tudi ti spocijes) pred spanjem das malo sirupa Calpol ipd., ki deluje tudi proti bolecinsko. Seveda naj to ne bo dnevna praksa, da pa si vsi lahko spocijete pa ne bo nic narobe. Pravzaprav je nam to priporocila pediatrinja.
Upam,da bo nespecnost cim hitreje minila!:rozica:

clock-img

28.04.2005, 10:51

clock-img

Anonimen

Ja, lahko so zobki. Mi sicer vsako noč spimo bolj slabo ampak kadar leze ven zobek se zbuja na vsakih 10 minut, ko pa ne pa samo 3-4 x!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem