writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

02.03.2009, 21:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.03.2009, 10:24

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

Jaz ti, žal, ne bom svetovala, ker teh plenic ne poznam. Me pa zanima kje jih prodajajo.

clock-img

03.03.2009, 12:40

clock-img

žab*ca

pencil-img

395

Hja parkrat sem jih uporabila ritka bila takrat lepa,le elastika je močna in je bila zažeta v kožico mu.Trenutno pa niso v uporabi,ker moram iti v nabavo za večje bodye.So mi pa bolj všeč kot racmanke.

clock-img

03.03.2009, 13:06

clock-img

roberta

pencil-img

503

ne vem, ce je to kar imam jaz ta bamgenius... sicer uporabljam mix štorkelj in racmanov... no in ko sem kupovala nove pleničke (ker so mi še ene stare od prvega otroka ostale za drugega), sem kupila ene nove iz bambusa - je to to?! skrakta, te iz bambusa so zelo fine. zelo mehke (tudi po več pranjih), zelo vpojne (se mi zdi da bolj kot klasične racmanke oz. štorklje) in tudi bolj prilagodljive, da tako rečem, se pravi, otroku lepo na rito pridejo, elastika je pa tut super, se mi zdi boljša kot pri štorkljah oz. racmankah... tako, da meni so zelo všeč. ne vem pa, kako se bodo obnesle čez kako leto, ker teh izkušenj še nimam. a če bo vse ok, bom pri naslenjdem otroku imela samo te.

clock-img

07.03.2009, 16:34

clock-img

midvasva

pencil-img

38

Teh žal ne poznam, lahko pa ti povem, da mi uporabljamo Wonderoos in Lotties. Bolj so mi všeč Wonderoos. Sporoči kako se obnesejo bumgenius, če jih boste probal.

clock-img

15.03.2009, 13:06

clock-img

Deja

pencil-img

669

Vse informacije o teh plenicah: http://www.roticom.si/

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem