writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

29.04.2005, 11:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.04.2005, 12:17

clock-img

drejci

pencil-img

176

:love:9nebesa..čisto možno, da je bilo to to:bravo:9nebesa...jaz sem prve "mehurčke" :love: začutila tam okoli 17 tedna, sedaj pa sem pred tremi dnevi prvič začutila pravo brciko:love:9nebesa Včeraj nama je z mojim lubim celo uspelo, da jo je tudi on začutil:love:9nebesa...seveda je bil čist navdušen in raznežen še bolj kot po navadi,...jaz ti želim čim več užitkov ob zaznavanju teh mehurčkov!

:bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo:

clock-img

29.04.2005, 12:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

02.05.2005, 20:59

clock-img

spella

pencil-img

273

Tudi jaz sem bila sredi 15 T pa se je tako začelo:)-. Sigurno, čeprav so mi vsi govorili, da je še prekmalu. Ampak jaz zelo dobr poznam svoje telo in to premikanje je bilo čist novo, drugačno:bravo:, pol sem se pa čez nekaj dni ob pravi brci cela zdrznila - takšno presenečenje. Zdaj sem v 21.T, pa :duda: brca, kokr da me nbi maru:)-. Sploh zvečer, protestira pa tud če se uležem na desni bok. Brcike je pa tud oči že kmal začutu, v 16 T (najprej so bile bolj rahle, zdaj pa vedno vpraša še me nč ne boli, ko so tako močne:)-:)-). Kaj šele bo?:)-??

Ti kar uživaj in si ena izmed srečnic, ki otorčka čuti že tako kmalu:bravo:.

LP Špela

clock-img

03.05.2005, 19:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem