writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

11.05.2005, 11:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.05.2005, 13:11

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Mi žitne kašice nismo nič posebej uvajali. Zvečer sem mu jo dala za probat in, ker mu je bila všeč, sem mu dala kolikor je hotel.
Druge stvari smo tudi kar hitro "uvedli". Najprej korenček, jabolček, banana, potem pa sem začela dodajati zraven še druge stvari. Mislim, da smo po kakšnem tednu imeli že zamenjan dopoldanski obrok s sadjem, čez kakšna dva tedna, pa še popoldanskega z zelenjavo. Odvisno je od otroka kako sprejme. Naš je z navdušenjem in nismo imeli nobenih problemov. Tudi poje vse kar mu daš, tako da je res zlat 9nebesa.

clock-img

11.05.2005, 14:32

clock-img

pia1

pencil-img

144

oj!
dej bejba prosim mal bolj razlozi. nas bo drug teden star 4 mesece, pa bom tud zacela z zitnimi, zelenjavnimi in sadnimi kasicami. zdej pije sok vsega sadja, kar mi pade na pamet. spije ga skori 1 deci in vse mu je vsec, tko, da upam, da bo tak kot vas.
hvala

clock-img

11.05.2005, 14:56

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

Mi smo začeli uvajati po dopolnjenem 5 m... korenček, jabolko, bučka, banana... Smo kar s kašicami začeli, ne s sokci. V parih dneh je dojel žličko:bravo:. Uvajati sem začela dopoldne. Po 1,5 m uvajanja imamo tri goste obroke... malica (sadje), kosilo (zelenjava) in rižolino za večerjo. Kadar hoče se po obroku še podojiva. Samo dojiva se zjutraj, okrog 16.00 in zvečer... aja, pa ponoči:(.

clock-img

11.05.2005, 16:15

clock-img

pia1

pencil-img

144

si mu najprej dala hrano, potem pa podojila na zacetku?
jest sem namrec gldala v knjigi nega matere in otroka. tam pise naj bi najprej pri opoldanskem obroku podojila potem dala malo hrane in spet podojila... ma ne sej je brez veze, kompliciram 100 na uro. tud jest bom zacela z dopoldansko malico s sadjem, pa bomo ze vidli, ceprav priznam me tole res bega vse skupi...
pa hvala za odgovor

clock-img

11.05.2005, 16:24

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

Ja, tako naj bi bilo na začetku uvajanja.... ker ti ne bo hotel na žlico jesti če bo fuuul lačen. Sedaj mu pa kar obrok dam... če je pa še lačen ga podojim. Ti kar kompliciraj:)-.... saj jaz tudi;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem