cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

17.05.2005, 11:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.05.2005, 11:44

clock-img

Čiračara

pencil-img

738

Uboga Pavarotti:(

clock-img

17.05.2005, 11:45

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

Ja sej vem kako je to. Tud če je en mali ptiček, se človek naveže nanj. Mi smo tudi imeli ptička, sicer ne kanarčka in smo ga tudi našli na dnu kletke. Sem veterinarja klicala, pa je povedal, da te naše pernate prijateljčke največkrat zadane kap.

Ti se pa čimprej potolaži. :angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica:

clock-img

17.05.2005, 11:46

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Naša Mici je pa umrla pred dvema dnevoma!! :(( Ubogi Franci je čisto žalosten, tako da mu bomo morali kmalu kupiti novo družbo!!

clock-img

17.05.2005, 11:51

clock-img

viv_

pencil-img

9144

To je meni najhujš ker se na te živalice tako navežeš pol je pa hudo...

Te povsem razumem! Ti se kr zjokej...

Jaz sem enkrat prišla na predavanja vsa zabuhla in objokana, ker nam je kuža (16 let) umrl. Me je pa ena napizdila, da kaj je z mano, da njej je pa prejšnji teden stric, pa da ne joka! Ja halo...

clock-img

17.05.2005, 11:56

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Na naše ljubljenčke se res tako navežemo, da so del vskdana. Pri nas smo imeli kar nekaj ptičkov in vse smo pokopali v grobke okoli hiše. Imam pa soseda, ki je tako žaloval za svojim psom, da je prisegel, da ne bo imel nobenega več. In to samo zaradi žalosti.

clock-img

17.05.2005, 12:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.05.2005, 12:02

clock-img

biba77

pencil-img

3943

:(:(:( Zal mi je, BA. :(:(:(

clock-img

17.05.2005, 12:22

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Žal mi je, ker vem, kako to boli, saj sem pokopala že kar nekaj svojih ljubljenčkov.
tisti, ki tega ni doživel, ne more razumeti ...

clock-img

17.05.2005, 14:23

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

:((:((:((

clock-img

17.05.2005, 17:08

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Mi je žal za tvojo kanarčico. Tudi sama sem doma vedno imela papagajčke in sem le stežka prebolela, če je kateri umrčkal in tako.

Meni je že hudo, če vidim vrabčka ali golobčka, da šepa:zmeden:, pa vem, da je nekaterim to smešno, ampak meni ni.

BA, ne bodi žalostna, mogoče pa boste imeli novega kanarčka in tako.

pa-pa Mina1

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem