cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

23.05.2005, 10:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.05.2005, 11:06

clock-img

Anonimen

Kaj pa tiste srčkane opanke? Pri nas jih je včeraj že prvič imela za ven, sicer zaenkrat še s štumfki (zgledala sicer ko narodnjak :)- ), ko bo pa res vroče, pa na boso nogo...

clock-img

23.05.2005, 11:08

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Jaz tudi mislim, da je najboljše potem kaj takega na boso nogo. Naša je včeraj tako imela. Smo bili pri njegovih, pa je bilo zunaj v senci 30˙C, tako, da se je še potem malo pokopala na sončku in je bilo super.

Za v vrtcu pa mu daš kakšne zokenčke gor ali kako pač imajo. Še ne vem.

LP,
Mojca:nosecka:

clock-img

23.05.2005, 11:44

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

pri nas je morala bit obvezno nogavička v sandalčkih (češki turist), drugače je malega gospoda pikalo, če mu je noter prišel kak majhen kristalček mivke :)-

clock-img

23.05.2005, 12:21

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Hehe... tale češki turist mi je kul :)-

Od moje prijateljice fant ni hotel nosit cicibanovih čeveljčkov ker so ga žgačkali od polžka rožički :)-:)-

BAGI dobro vprašanje... Ampak moji se tako noga poti, da si kar ne upam pomislit kaj bi bilo v copatkih brez nogavičk. Pomoje da kakšne tanke štumfke vseeno daš pa je.

clock-img

23.05.2005, 12:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.05.2005, 19:52

clock-img

tia&silvija

pencil-img

366

Ciciban ima take usnjene sandaljčke s trakci in so super. Nogica nič ne švica notr, lahko pa natakneš tudi nogavičke.

LP, S&T

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem