writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

02.07.2009, 23:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.07.2009, 23:38

clock-img

artista7

pencil-img

816

jaz, izredno sva zadovoljna, vzela sem oranžno - rjavo kombinacijo, z namenom za bodoče stanovanjce. Sprobali - zadovoljni. Predvidevam, da bo tudi pozimi topel ker je že na otip tak...user posted image

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

clock-img

03.07.2009, 07:13

clock-img

Tanchy

pencil-img

360

Je ravno prav prišlo, ker smo mogli kupiti nove odeje.
Z user posted image  imava ta veliko (po njegovi želji) v oranžno rjavi barvi + 2 rjuhi, naš 2 letnik ima sivo modro enojno + 2 rjuhi, za user posted image  pa smo kupili v vijola barvi + 2 rjuhi.
Sem zelo zelo zadovoljna, sploh z rjuhamo, ker pašejo tudi na večjo debelino jogijev, dobro se perejo in na sploh je dober material - gladek, 100% bombaž. Tudi cena rjuh se mi zdi dobra, saj sem gledala podobne in je bila 25€ -50%, pa je bilo še vedno 12,5€.

Edino za ta veliko odejo mi je malo žal, ker je ne morem oprat v pralnem stroju, ker je prevelika, ostali se zelo dobro opereta in posušita.

Meni ni žal za nakup, res pa je, da se naenkrat skupaj kar precej € nabere.

Lp

Najlepše je živeti za svoje otroke!

clock-img

03.07.2009, 07:22

clock-img

Tanchy

pencil-img

360

Ja, če pa katera rabi kaj pik, naj se mi javi na ZS. Imam 31 nalepkic še + 2 krat po 10 že nalepljenih na listek (se pravi za 2 mali posteljnini ob predložitvi kartice MPika).

Lp

Najlepše je živeti za svoje otroke!

clock-img

03.07.2009, 09:28

clock-img

naja17

pencil-img

2696

A mi lahko ena razloži? V enem "paketu" je en vzglavnik in ena odeja, za to pa rabiš koliko nalepk in kakšna je cena? Na Mercatorjevi strani nič ne najdem user posted image

clock-img

03.07.2009, 10:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.07.2009, 11:25

clock-img

živa

pencil-img

2366

Aha, mene tašča nagovarja, naj kupim, ker ima toliko nalepk, pa ne vem, ali je ok, se splača? Imamo sicer kovtre in dovolj posteljnine in rjuh, tako da ne gre za kako potrebo. Zanima me predvsem, če je res tako v redu, da bi kupile, tudi če bi imele dovolj posteljnine?

Lp,

živa

clock-img

03.07.2009, 11:40

clock-img

Anonimen

Ce bi je imela dovolj ne bi kupovala,taksen cudez pa spet ni.

Sploh glede an to,da pravis,da je imas dovolj v takem priemru naj te akcija ne premami.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem