writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

02.08.2009, 21:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.08.2009, 21:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

02.08.2009, 21:33

clock-img

alička

pencil-img

2082

Hudiča a tudi vozičke kradejo. Jaz sem ga vedno puščala povsod in si mislila, da tak pras... ni nihče, da bi mi voziček ukradel.

Upam da ga izslediš!

clock-img

02.08.2009, 21:35

clock-img

blaža

pencil-img

8795

mene pa je vedno strah, ko grem k mami v koper, in ko pustim v bloku spodaj voziček. No sej ga vsi tam puščajo, ma me je prav strah, da mi ga čmeknejo. In dostikrat ga dam pol v prtljažnik, kot pa , da ga tam pustim.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

02.08.2009, 21:43

clock-img

luan

pencil-img

716

O grozauser posted image .Pa žal se tudi to dogaja.Si ga ne morejo drugače privoščit kot, da ga ukradejouser posted image .

clock-img

02.08.2009, 21:46

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Takih je pa ja malo morje. Med drugim ga imamo tudi mi, pa še pol našega mesta. A ste ga kako označli?

Te pa razumem, da si besna.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

02.08.2009, 23:13

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

02.08.2009, 23:32

clock-img

Anonimen

kolesa, vozički,... saj je vseeno: kar je novo, je privlačno, kar je privlačno, je željeno in če je željeno je lahko hitro odtujeno,... žal.
ne verjamem, da ga dobiš nazaj, če pa, se je verjetno kakšna mamica zmotila in je mislila, da je prišla z vozičkom,...user posted image

clock-img

03.08.2009, 10:13

clock-img

zmajči25

pencil-img

517

Ljudje kradejo in zato je treba biti previden! Nam so iz veže zaklenjenega bloka ukradli tricikel user posted image , zato tudi vozička nisem več upala puščat tam. Je pa res user posted image , ko ti izmaknejo nov voziček!

clock-img

03.08.2009, 22:00

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Svašta user posted image ... Mi imamo tudi voziček kar v veži, zaklenjeni sicer, ampak očitno nikoli ne veš. 

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

03.08.2009, 22:03

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Ojej grozno. user posted image   Kako lahko nekdo ukrade voziček? user posted image

clock-img

03.08.2009, 22:29

clock-img

Tonchka

pencil-img

318

Ja, se dogaja, žal. Nam so ga pred tremi leti ukradli v bloku, kjer živimo, pa je vsega skupaj 20 stanovanj. Nov tricikel, trikrat sem šla z njim na sprehod pred tem, in lahko si mislite, kako sem se počutila, ko sem s tamalo v lupinici - staro dva tedna, prišla do kleti, kjer sem ga imela (sicer nezakljenjenega), vozička pa nikjer. Ma, ljudje so pokvarjeni kotuser posted image . Ukrasti dojenčku voziček, je zame isto, kot bi ukradel invalidu voziček. Res sprevrženo.user posted image No, upam, da ga dobiš nazaj, mi našega namreč nismo.

clock-img

03.08.2009, 23:29

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

banda nesramna!

clock-img

04.08.2009, 00:07

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

04.08.2009, 07:35

clock-img

zmajči25

pencil-img

517

Imaš pa res srečo, da ste ga dobili nazaj user posted image

clock-img

04.08.2009, 09:10

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

user posted image Po mojem bere tale forum, pa se je čisto usr.., ko je dojel, da ga bo preganjala horda besnih bab user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem