cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

01.06.2005, 14:17

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.06.2005, 14:53

clock-img

valentina.

pencil-img

175

Mene tudi boli sramna kost že kar nekaj časa, enkrat več, drugič manj. Najhuje pa je, ko nekaj časa ležim ali sedim. Pol se je pa težko naglihat :ups:, kot kakšna nonica ...Sem tudi jaz povedala svojemu G, in je rekel da je to normalno. Šele potem sem videla da ima marsikatera to težavo. Bo že ...

LP, valentina

clock-img

01.06.2005, 15:27

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

ja, tudi jaz imam že kar nekaj časa to težavo, ki pa je tudi edina v moji nosečnosti...včasih je huje, včasih malo bolje...najhujše je ponoči, ko se je treba obrnit z boka na drugo stran

clock-img

01.06.2005, 15:48

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Mene je isto bolelo:zmeden: Ya vraga, sem mislila da je kaj narobe...Pa so mi povedali, da se v bistvu medenicne kosti sirijo in pripravljajo na porod.

To ni nic hudega...je pa neprijetno:hudicek: Jay sem enkrat za psom skocila, pa sem mislila, da me bo raztrgalo.:ups:

clock-img

01.06.2005, 16:10

clock-img

SashaB

pencil-img

262

Tudi mene je bolelo nekje v sramni kosti. :(( Začelo se je nekje v sredini nosečnosti pa mi ni bilo nič jasno saj sem bila še skoraj brez trebuščka. Še huje pa je bilo po daljših sprehodih (čeprav samo po ravnem) in ko sem bila utrujena. Sem full težko premikala noge. :sloncek:

Res je vse povezano s premikanjem kosti in šibenjem sklepov. Po priporočilu fizioterapevtke sem si šla kupiti pas (pa ne za podporo trebuha, kot je narisano na škatli, vendar za okoli ritke). Sem ga uporabljala na sprehodih itd in je dejansko pomagalo. Ti malo medenico in vse mišice drži v ravnovesju in jih pomaga podpirati.:metulj:

Sedaj je dosti bolje. 37t :)

clock-img

01.06.2005, 16:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

01.06.2005, 21:26

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Tudi meni se to dogaja in sicer v drugi nosečnosti, v prvi se mi ni.

clock-img

02.06.2005, 00:46

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

jah, jaz moram ponoči prav premislit, če se res hočem obrnit na drugo stran, ker me tako boli tam dol okol medeničnih kost. Sem si pa zdaj kupila blazino za dojenje in jo trenutno uporabljam za spat :bravo: - ful pomaga (si jo zatlačim med noge.

Zadnjič sem pa po vseh štirih zlezla v tamalino cev od šotora in me je tud ful bolel pod trebuhom :(( - sem komaj ven prilezla, taka telovadba res ni primerna.

Še mal potem pa dopust...

clock-img

02.06.2005, 13:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem